Βούτυρο Murumuru: Το εξωτικό συστατικό για το skincare σου

Σας φαίνεται αστείο το όνομά του; Και όμως είναι ένα από τα πιο ενυδατικά βούτυρα.

Είναι λιγότερο γνωστό από το βούτυρο καριτέ και το λάδι καρύδας, όμως είναι και αυτό πολύτιμο για την επιδερμίδα.

Το βούτυρο murumuru προέρχεται από το λίπος των καρπών muru muru, που πέφτουν από τους φοίνικες στα υγρά εδάφη του Αμαζονίου.

Αρκετά θρεπτικό με τα ευεργετικά λιπαρά οξέα, περιέχει προβιταμίνη Α που ενισχύει την αποκατάσταση και την διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Τονώνει το δέρμα και εμποδίζει την αφυδάτωση. Χάρη στις θεραπευτικές του ιδιότητες, το βούτυρο αυτό χρησιμοποιείται για την παρασκευή πολλών καλλυντικών περιποίησης των χειλιών, της επιδερμίδας του σώματος αλλά και του προσώπου!

Περιέχει βαθιές αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες, μειώνοντας την ξηρότητα, προσφέροντας μια λαμπερή και υγιή όψη στην επιδερμίδα!

Τι πρέπει να προσέξετε: Το βούτυρο Murumuru παρέχει και ισχυρή αντισηπτική και αντιβακτηριακή δράση, προστατεύει από τους ιούς και είναι αντι-αλλεργιογόνο !

Τι λες? Είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις?

Ναντίνα Σερέτη Theatre Studies & Modeling

Είμαι γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2001 και σπουδάζω στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το βόλλευ και παράλληλα με τον χώρο του modeling. Λατρεύω τα ταξίδια και με μαγεύουν οι διαφορετικές κουλτούρες. Follow my adventures

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue