Βραβεία Grammy 2016 – Οι καλύτερες εμφανίσεις

Δεν υπάρχει σημαντικότερη βραδιά για τον κόσμο της μουσικής από τα Βραβεία Grammy, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η μουσική βιομηχανία είναι στα καλύτερά της και τα φορέματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί θα είναι το αντικείμενο συζήτησης της χρονιάς.

 

Η TaylorSwiftήταν η καλλονή των Grammys για τη φετινή χρονιά. Εμφανίστηκε φορώντας μια δημιουργία deuxpieceτου οίκου Versaceκαι παρέλαβε μια σειρά από βραβεία – για το πολυπόθητο Καλύτερο Αλμπουμ, Καλύτερη Ποπ Φωνή και Καλύτερο Βίντεο για τοBadBlood.

 

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί απογείωσε την εκδήλωση και έκανε τη βραδιά μια εκθαμβωτική θάλασσα, με τη SelenaGomezνα φορά ένα γυαλιστερό CalvinKlein φόρεμα, η Adeleμε ένα στολισμένο με πούλιες φόρεμα του οίκου Givenchyκαι η FlorenceWelch με ένα γυαλιστερό φόρεμα Gucciδιακοσμημένο με αστέρια και φεγγάρια.

 

Εντωμεταξύ, σε μια από τις πιο εκπληκτικές στιλιστικές επιλογές, η Beyoncé επέλεξε ένα αιθέριο λευκό φόρεμα γάμου του σχεδιαστή InbalDror  ώστε να κάνει εντυπωσιακή την εμφάνισή της στη σκηνή παρουσιάζοντας το RecordoftheYearGrammy.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue