Βρείτε τρόπους εκτόνωσης και αναγνωρίστε τα συναισθήματά σας

Μέσα από την καρδιά μου και την αλήθεια που με διακρίνει, θέλω να σας πω το εξής:
Μπορεί να γίνονται πολλά δυσάρεστα και πρωτοφανή επωδυνα γεγονότα, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο είτε σε προσωπικό επιπεδο στην ζωή σας , ότι κι αν γίνεται, είναι γιατί κάποιος λόγος υπάρχει, μην αναλώνεστε, μην στεναχωριέστε περισσότερο από όσο νομιζετε πως αντέχετε

Αναγνωρίστε τα συναισθήματα σας, είτε πρόκειται για θυμό, είτε για λύπη, αποδεχθείτε τα ΜΕ ΑΓΑΠΗ και αφήστε τα να φύγουν, βρείτε τρόπους αποσυμπίεσης, τόσα Χρόνια που με γνωρίζετε έχω αναλύσει πολλά …κι έχω κάνει πολλά σε θεραπευτικό επίπεδο καθώς Υπηρέτησα την Ενεργειακή Θεραπευτική.

Βρείτε τρόπους ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ διαφορετικά τα ψυχοσωματικά και οι ασθένειες θα κάνουν την εμφάνιση τους και στο τέλος θα οδηγηθείτε στους γιατρούς!

Δώστε σήμερα υπόσχεση στον εαυτό σας πως θα τον φροντίζετε και θα τον αγαπάτε και αφήστε όλους και όλα έξω από την ζωή σας!
Επένδυσε σε σένα και η ζωή θα το ανταποδώσει με αφθονία!
Καθαρίστε τα σάπια από την ζωή σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ΑΝΑΣΑΝΕΙ όσο ελεύθερος μπορεί να είναι σε τούτο το Γήινο πεδίο που είναι κοσμικό σχολείο/ φυλακή.

Ελευθερία προσωπική και πνευματική θα σας ευχηθώ, Αφύπνιση Νου και καρδιάς θα σας ευχηθώ!
Αυτός είναι ο λόγος και ο σκοπός της ύπαρξης μας.

Με αγάπη για όλους εσάς  

Aκολουθείστε στα social facebook Εναλλακτική Θεραπευτική Δράση & Fotini Efharis

Fotini Efharis, Holistic therapist Reiki Master

Συντονίζοντας τον εσωτερικό μας εαυτό με τον Αγγελικό μας, αποκτούμε μεγαλύτερη διαύγεια και καθαρότητα στις αποφάσεις της ζωής μας. Η γαλήνη και η ευεξία είναι λίγα από τα πολύτιμα δώρα του ΡΕΙΚΙ.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue