Βρες την ιδανική απόχρωση σκιάς βάση του χρώματος των ματιών σου

Είναι βέβαιο ότι το βλέμμα σαγηνεύει. Παλέττες σκιών, μονές σκιές σε γήινες αλλά και σε πιο τολμηρές, ενδεχομένως και πολύχρωμες αποχρώσεις εγείρουν ποικίλες αντιδράσεις.

Η αγαπημένη σου σκιά και ένα πινέλο ιδανικό για blending είναι τα μόνα εργαλεία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δικό σου αγαπημένο eye look.

Συνεπώς, δεν χρειάζεσαι πολλά. Η δική σου ξεχωριστή απόχρωση και η όρεξη για δημιουργία είναι οι μοναδικοί συνοδοιπόροι. Φυσικά, τίποτα δεν σε περιορίζει. Ωστόσο, το χρώμα των ματιών σου μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης σε σκιά. Όλα τα χρώματα ταιριάζουν σε όλους, μα κάποιες αποχρώσεις δείχνουν πιο σαγηνευτικές. Πάμε να τις δούμε παρέα;

Για τα πράσινα μάτια

Τα μάτια είναι φυσικά φωτεινά και συνεπώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερα έντονες αποχρώσεις και μολύβια για να τα αναδείξουν και να τραβήξουν την προσοχή. Ένα όμορφο ψυχρό μωβ είναι το ιδανικό για ένα night out ενώ μια shimmery καφέ σκιά είναι ό,τι πρέπει για ένα καθημερινό μακιγιάζ.

Για τα μπλε μάτια

Απαλοί και γήινοι τόνοι είναι οι πιο ιδανικοί για να τονίσουν τα γαλανά μάτια. Κράτησε μια απόσταση από ένα «σκληρό» eye look, συμπεριλαμβανομένων των πολύ σκούρων και smokey eyes. Προτίμησε πιο απαλές τονικές αποχρώσεις όπως είναι το κοραλί αλλά και το ιριδίζον σαμπανιζέ που θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη, χωρίς να αποσπάσουν την προσοχή.

Για τα γκρι μάτια

Οι πιο αέρινες αλλά και smokey αποχρώσεις είναι οι πιο κατάλληλες. Πρόσθεσε βάθος στο eye look με μια ελαφρώς γκρίζα σκιά ή ένα ψυχρό μπλε. Το σπάνιο αυτό χρώμα ματιών θα αναδειχθεί αμέσως.

Για τα καφέ μάτια

Σχεδόν τα πάντα ταιριάζουν. Τα περισσότερα χρώματα, αν δουλευτούν σωστά δείχνουν υπέροχα στα καφέ μάτια. Ωστόσο γήινοι τόνοι όπως το ροδακινί και το bronzy χρυσό μπορούν αναμφίβολα να εντυπωσιάσουν. Οποιοδήποτε χρώμα κι αν επιλέξεις δοκίμασε να το αναμείξεις με μαύρη σκιά στο crease μέρος του ματιού για να δώσεις βάθος.

Εσύ ποιά απόχρωση θα δοκιμάσεις;

 

Έλενα Παληού, Youtuber

Είμαι η Έλενα Παληού και σπουδάζω Δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Κάνω βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube (DIY’s by Elena) και αγαπώ οτιδήποτε related με beauty και μόδα. Aκολούθησέ με στα social για να μαθαίνεις περισσότερα γύρω από την μόδα και την ομορφιά και περιμένω και τις δικές σου ιδέες και προτάσεις.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue