Βρήκαν τον δολοφόνο που ΕΣΦΑΞΕ τα οκτώ παιδάκια στην Αυστραλία! Η ίδια τους η μητέρα τα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου!

Η 37χρονη μητέρα των επτά παιδιών που βρέθηκαν νεκρά στην πόλη Κερνς της Αυστραλίας, μαζί με ένα ξαδερφάκι τους, συνελήφθη από τις Αρχές ως ύποπτη για τον φόνο!
 
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα οκτώ νεκρά παιδιά, ηλικίας από 18 μηνών έως 15 ετών, βρέθηκαν μαχαιρωμένα μέσα στο σπίτι της οικογένειας.
 
201214001204 4949 
 
Η 37χρονη βρέθηκε επίσης μέσα στο σπίτι, με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι την συνέλαβε και κατηγορείται για την αποτρόπαιη δολοφονία.
 
201214001205 5682 1
 
Σήμερα, Σάββατο, ιατροδικαστής θα εξετάσει τα νεκρά σώματα των παιδιών, ενώ, σύμφωνα με αξιωματούχους της Αστυνομίας, η μητέρα νοσηλεύεται φρουρούμενη, σε σταθερή κατάσταση.
 
 
star.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue