Χαμένος στις αφίσες της νύχτας…

Κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις περίφημες αφίσες των νυχτερινών κέντρων, στα οποία συνεργάζονται τα αστέρια του τραγουδιού μας. Το «συνεργάζονται» μην το πάρετε και τοις μετρητοίς, γιατί καμιά φορά ούτε καν φωτογραφίζονται μαζί. Από κει καταλαβαίνεις περί ποίας συνεργασίας μιλάμε….

 Giorgos Mazonakis M

Και φέτος πάλι το τι είδαν τα ματάκια δεν λέγεται. Από κλεμμένες ιδέες –η κλοπή στην χώρα της ατιμωρησίας θριαμβεύει – μέχρι αφίσεςcomic. 

Ποιος θα το έλεγε στον γραφίστα του περιοδικού Interview, ότι όταν έκανε το εξώφυλλο τον Thom York, τον τραγουδιστή των Radioheadθα του έκλεβαν την ιδέα για τον Σάκη, την Πάολα και την Τάμτα!!! Πολύ θα ήθελα να την έβλεπε αυτήν την αφίσα και να τους έσερνε στα δικαστήρια για αποζημίωση. Με ποιο δικαίωμα ρε κύριε Έλληνα γραφίστα οικειοποιείσαι ξένη δουλειά και ιδέα;…..

 

Για να ρίξουμε μια ματιά στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue