Χαμός Στο Twitter Με Τη Meghan Και Τον Μικρό Της Archie

Πριν από λίγες ώρες η Daily Mail, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της μια σειρά από φωτογραφίες και ένα βίντεο που δείχνουν τη Meghan Markle, να βολτάρει σε πάρκο στο Βανκούβερ του Καναδά, έχοντας αγκαλιά τον μόλις 9 μηνών γιο της Archie.

Η Meghan φαίνεται να κρατά τον μικρό Archie μέσα σε μάρσιπο, ενώ η ίδια βγάζει βόλτα τους δυο σκύλους της οικογένειας: τον Oz και τον Guy. Χαμός έγινε όμως στα social media με σχόλια για την πρώην Αμερικανίδα ηθοποιό, που προκάλεσε σάλο με το Megxit, μιας και όλοι σχολίαζαν το πόσο ευτυχισμένη έδειχνε η Meghan στις νέες φωτογραφίες, αλλά σύντομα πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν τον… περίεργο τρόπο με τον οποίο η Meghan κρατά το μωρό της.

Μάλιστα, πολλοί λένε πως η Δούκισσα είναι εντελώς “άσχετη” με το πως πρέπει να κρατά κανείς ένα μωρό και κάποιοι έφτασαν στο σημείο να την κατηγορούν πως έθεσε το παιδί της σε κίνδυνο καθώς ο τρόπος που το κρατά στο μάρσιπο δεν είναι ασφαλής. Παράλληλα πολλοί χρήστες του twitter αναφέρουν πως η Meghan επειδή έχει εντοπίσει τις κάμερες αδιαφορεί για την ασφάλεια του Archie καθώς το μόνο που τη νοιάζει είναι να βγει όμορφη στις φωτογραφίες…

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue