Χαροπαλεύει ο παίκτης του beach volley Καββαδάς, χειρουργήθηκε ο Αλεξιάδης μετά το φοβερό τροχαίο με 1 νεκρό

Ο Τούρκος, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία δεν έχει σχέση με το μπιτς βολεϊ. 
 
Ο Καββαδάς μεταφέρθηκε εξ αρχής στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική με τραύματα στο κεφάλι αλλά και κατάγματα στο σώμα. Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Καββαδάς χειρουργήθηκε και έχει μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατρών της νευροχειρουργικής κλινικής, το επόμενο 24ώρο είναι το πλέον κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.
 
Ο Αλεξιάδης απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια ειδικων μηχανημάτων της τροχαίας και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Διαπιστώθηκε πως έχει πάθει ρήξη σπλήνας ενώ ειχε και αιμοραγία από κάταγμα λεκάνης και χειρουργήθηκε. Αμέσως μετά διακομίσθηκε στο Παπανικολάου και βρίσκεται σε καταστολή καθώς το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι κατάγμα στη λεκάνη και έχει αιμοραγία. Όπως και στην περίπτωση του Καββαδά οι γιατροί θεωρούν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Εκτιμούν επίσης ότι επειδή πρόκειται για αθλητές με καλή φυσική κατάσταση θα βοηθήσει αυτές τις δύσκολες ώρες.
 
Η περιπέτεια των δύο νεαρών αθλητών, μελών των εθνικών ομάδων μπιτς βολεϊ και πρωταθλητών στο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Λιγκ 2014 έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.
 
Πηγή: sentragoal.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue