Χαρτί κουζίνας και χαρτοπετσέτες – Ανθεκτικότητα, μεγάλες συσκευασίες, super τιμές!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα χρήματα δίνετε για τις χαρτοπετσέτες και το χαρτί κουζίνας του μήνα; Κι όμως είναι πολλά, ειδικά αν επιλέγετε το ακριβό χαρτί κουζίνας.

Τα ρολά χαρτιά κουζίνας αποτελούνται από δίφυλλα και τρίφυλλα χαρτιά, που είναι extra απορροφητικά μαζεύοντας απ’ όλες τις επιφάνειες κάθε ίχνος υγρού στοιχείου. Αντιθέτως με τις πιο φθηνές χαρτοπετσέτες που με το που τις πιάσετε με βρεγμένο χέρι αμέσως διαλύονται, οι ανθεκτικές χαρτοπετσέτες και ειδικά οι πολυτελείας μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Από πού μπορείτε να ψωνίσετε σε τιμές χονδρική τα χαρτικά είδη για την κουζίνα;

To ηλεκτρονικό κατάστημα fmsupplies προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από τα απαραίτητα χαρτικά της κουζίνας που μπορείτε να τα βρείτε σε τιμές χονδρικής.

Χαρτοπετσέτες Maxi & Πολυτελείας

 www.fmsupplies.gr image cache catalog product 001181

Αποτελούνται από 100% φυσική χαρτόμαζα, είναι πολύ ανθεκτικές, δεν σκίζονται και βρίσκονται σε μεγάλο μέγεθος, ιδανικές για δείπνο. Σερβίρετε με αυτές, είναι κάτασπρες και λείες και μπορούν να διπλωθούν με πολλούς τρόπους για να δελεάσετε τους καλεσμένους σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 80 λεπτά φύλλα. Βρείτε τις από εδώ και με δυνατότητα παραγγελίας σε τιμές χονδρική.

 www.fmsupplies.gr image cache catalog product 001180

Με τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας και οι Maxi δίπλες χρωματιστές χαρτοπετσέτες πολυτελείας

Για την κουζίνα επιλέξτε ανάμεσα σε ρολό και φύλλο-φύλλο

 001222

Επιλέξτε χαρτί κουζίνας στο στυλ που σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Συνήθως για οικιακή χρήση καταλληλότερο είναι το απλό ρολό κουζίνας περφορέ, που μπορεί να τοποθετηθεί στην συσκευασία για ρολό κουζίνας. 769 διπλά σε 1 ρολό! Ιδανική ευκαιρία.

Για εταιρική χρήση και επαγγελματίες μπορείτε να επιλέξετε την συσκευασία φύλλο φύλλο, σε αεροστεγή πακέτα με easy open. Με αυτόν τον τρόπο έχετε αυξημένη υγιεινή, αφού ο κάθε χρήστης μπορεί να ακουμπήσει αποκλειστικά και μόνο το δικό του φύλλο. Βρείτε εδώ τη χειροπετσέτα.

Μπείτε στο online shop fmsupplies και επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία. Ισχύουν δωρεάν μεταφορικά!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue