Χρυσές πινελιές στο χώρο σου!

Θες να δώσεις έναν αέρα πολυτέλειας στο χώρο σου; Μην το φοβάσαι, μαζί μπορούμε να γίνουμε το μαγικό χέρι του Μίδα  και να προσθέσουμε χρυσές πινελιές στο χώρο σου. Ας δούμε, λοιπόν πώς θα το επιτύχουμε!

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η υπερβολή, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό.

1. Μπορείς για αρχή να επιλέξεις έπιπλα με χρυσά στοιχεία. Μην πάει το μυαλό σου σε παλιά, βαριά έπιπλα. Στην αγορά υπάρχουν minimal έπιπλα με χρυσές λεπτομέρειες, όπως τραπεζάκια και καρέκλες. Οι αποχρώσεις του χρυσού είναι ποικίλες και μπορούν να προσδώσουν διαφορετική αίσθηση στο χώρο, ανάλογα με το ποια θα επιλέξεις.

xrises pinelies 2

xrises pinelies 1

xrises pinelies

2. Φωτιστικά οροφής, δαπέδου ή πορτατίφ αποτελούν εύκολα αντικείμενα για να δώσουν τον χρυσό αέρα που θες. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι αποχρώσεις του χρυσού να είναι ίδιες ή αρκετά κοντινές μεταξύ τους, ώστε να αποφύγεις τυχόν αισθητικές παραφωνίες.

xrises pinelies 4

xrises pinelies 3

3. Κάδρα, πίνακες, βάζα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία θα γίνουν οι σύμμαχοι σου για την διακόσμηση που θες. Μπορείς να τα βάψεις μόνη σου, αν έχεις όρεξη, ή απλά να τα αναζητήσεις στην αγορά.

xrises pinelies 7

xrises pinelies 6

xrises pinelies 5

4. Θα σε γυρίσω πάλι στην κατηγορία των επίπλων! Ραφιέρες με γυάλινα ράφια θα δώσουν στο χώρο την αίσθηση πολυτέλειας που θες και θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα διακοσμητικά που πήρες παραπάνω!

xrises pinelies 10

xrises pinelies 9

xrises pinelies 8

5. Ποιος είπε ότι και το μπάνιο δεν μπορεί να ακολουθήσει το ύφος που θες; Χρυσά στοιχεία μπορούν να συνδυαστούν με μάρμαρο, για πιο κλασικές περιπτώσεις, ή να προτιμήσεις παστελ αποχρώσεις και ματ υφές για πιο μοντέρνο ύφος.

xrises pinelies 13

xrises pinelies 12

xrises pinelies 11

Όπως αναφέρω και στην αρχή, σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από την υπερβολή, καθώς το χρυσό και οι αποχρώσεις του είναι ιδιαίτερο χρώμα και μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο, χρησιμοποίησε το με σύνεση και φειδώ.

Για το τέλος, όπως ξέρω ότι σου αρέσει, σου έχω μερικές επιπλέον εικόνες για περισσότερη έμπνευση και δημιουργία.

xrises pinelies 18

xrises pinelies 17

xrises pinelies 16

xrises pinelies 15

xrises pinelies 14

Κατερίνα Ευθυμίου Positive and Architects

Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και τα τελευταία χρόνια διατηρώ το αρχιτεκτονικό γραφείο «Positive+Architects» στην Αθήνα. Η αγάπη για την αρχιτεκτονική και το design με οδήγησε στις 5 τελικές υποψηφιότητες για το Διεθνές Βραβείο Ελληνίδας (Greek International Women Award), με το έργο «6 νέες κατοικίες με containers». Παράλληλα, η ενασχόληση με την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του «Servio», μιας καινοτόμου εφαρμογής για κινητά για το χώρο της εστίασης.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue