Ένα χριστουγεννιάτικο bazaar γεμάτο αγάπη και ελπίδα

Ένα χριστουγεννιάτικο bazaar γεμάτο αγάπη και ελπίδα, διοργανώνει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021. Από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 7  το απόγευμα, ο φιλόξενος και ζεστός χώρος του All Day Restaurant Canteen (Δημητρίου Γούναρη 7) , θα ανοίξει τις πόρτες του, στηρίζοντας τα παιδιά που χρειάζονται προστασία.

Στο bazaar αυτό , θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας, ξεχωριστά στολίδια και πολλά λαχταριστά γλυκίσματα, σε προσιτές τιμές.  ( Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις εταιρείες που προσφέρουν τα είδη τους για το bazaar : GEELIST, Anthea Cosmetics, Ch.L. Jewelry  ,  Olive Touch, Zoniou perfume creators, Τzimas Cosmetics, Exereton, Veluso Boutique, Ειρήνη Μητούδη Paintings, Candles by ΚΗΡΟΠΛΑΣΤ  , κ.α. )

Το bazaar αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να πραγματοποιήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Σας περιμένουμε με χαρά, να στηρίξετε τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, στέλνοντας το δικό σας μήνυμα αγάπης για τα φετινά Χριστούγεννα!

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε : Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου, 2310 227 225, kcharisi@epidirect.gr

2 1

Χριστίνα Λυμπεροπούλου Σχεδιάστρια Κοσμημάτων

Λατρεύω τη μόδα, το θέατρο και τη ζωγραφική. Μέσα από αυτές τις ασχολίες μου, ξεπήδησε πριν από 20 χρόνια και ο σχεδιασμός κοσμημάτων. Συνεργάστηκα για χρόνια με περιοδικά, στυλίστες και σχεδιαστές μόδας. Τα τελευταία 10 χρόνια αρθρογραφώ σε περιοδικά και site, μιλώντας σε Α΄ Πρόσωπο για τις εμπειρίες μου, την τρέχουσα στιγμή.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue