Χριστουγεννιάτικες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗ  HENKEL HELLAS

Κάλυψη επίκαιρων αναγκών για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και δωρεά προϊόντων Προσωπικής και Οικιακής υγιεινής

Η Henkel Hellas, συνεπής στο ετήσιο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς προχώρησε σε Χριστουγεννιάτικες δωρεές, ενισχύοντας Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και Ιδρύματα για την κάλυψη των άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει σε αυτή την συγκυρία που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, στηρίζει τον οργανισμό STEPS, ενισχύοντας οικονομικά το πρόγραμμα “Street Embrace”, για την παροχή φαγητού και νερού σε 7 σημεία της Αττικής, ωφελώντας περίπου 200 συνανθρώπους μας σε ανάγκη, για διάστημα περισσότερο των 6 μηνών. Συμπληρωματικά, η εταιρεία προσφέρει προϊόντα Προσωπικής και Οικιακής Υγιεινής για τη στέγη που διατηρεί η ομάδα STEPS στο Μεταξουργείο, για άτομα σε ανάγκη.

Παράλληλα, η Henkel Hellas συνεχίζει να στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, με προσφορά προϊόντων όπως σαμπουάν, κρέμες μαλλιών, αφρόλουτρα, αποσμητικά, απορρυπαντικά και καθαριστικά μεταξύ άλλων, για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών.  Καθώς και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αθηναίων για την κάλυψη των αναγκών και παροχή βασικών αγαθών στους Αθηναίους δημότες, στο πλαίσιο των κατ’ οίκον επισκέψεων του προγράμματος.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, η Henkel Hellas θα προσφέρει Χριστουγεννιάτικα Δώρα στα παιδιά που προέρχονται από οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν οξύτατα ψυχοκοινωνικά προβλήματα και φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue