Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τα πιο ωραία υλικά…τη φύση!

Ας κάνουμε το σπίτι μας να νιώσει πιο χριστουγεννιάτικο από ποτέ.

Αυτές οι γιορτές όσο ποτέ άλλωτε, έχουμε όλοι την ανάγκη, να στολίσουμε, να φωτίσουμε το σπίτι μας και να νιώσουμε γιορτινοί και χαρούμενοι. Οι συνθήκες, μας έχουν εγκλωβίσει, όμως εμείς δεν χάνουμε την όρεξή μας για δημιουργία.

Η Νικολέτα Ψάλτη σε ιδέες και διακόσμηση είναι πρώτη.

Η τέχνη της εμπνέεται και γεννιέται από την «πολυτελή απλότητα της φύσης», δείχνοντας ταυτόχρονα την αγάπη της και το σεβασμό της στη φύση. Συνδέει τα φυσικά υλικά όπως κοχύλια…πέτρες…ξύλα και άλλα κομμάτια της φύσης, με plexiglass και υγρή ρητίνη και τα μεταλλάσσει σε ιδιαίτερα και πολύτιμα έργα τέχνης, τη δική της πολύτιμη, μοναδική μορφή τέχνης, λουσμένη στο Ελληνικό φως.

Αυτές τις γιορτές μας δίνει υπέροχες προτάσεις για διακόσμηση. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τι αρμονικά που τοποθετούνται τα κλαδιά των δέντρων μέσα σε έναν χώρο, αλλά και ωραία θέση και χρηστική που έχουν. Θα τα αγαπήσετε όσο και εμείς. Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει διακοσμητικά της Νικολέτας.

Στο επόμενο βίντεο που ακολουθεί, σας δίνουμε γεύση από μια υπέροχη ιδέα που είχε η καλλιτέχνης. Δημιουργήσε στον κήπο της αυτό το υπέροχο χριστουγεννιάτικο κιόσκι, το γέμισε λαμπάκια και το έκανε ένα πολύ ωραίο dinning room για τις γιορτινές μέρες. Και όχι μόνο. Πάρτε ιδέες ή συμβουλευτείτε την ή αποκτήστε κάτι μοναδικό δικό της εάν αγαπάτε και εσείς τη φύση όσο εμείς!

Καλές γιορτές!

Την Νικολέτα Ψάλτη θα την βρείτε:

Facebook: Nikoleta Psalti

Instagram: nikoletapsalti_creations

www.nikoletapsalti.com

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue