Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Των Παιδιών Του Χατζηπατέρειου

Στις 18 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών με κινητική αναπηρία του «Χατζηπατέρειου»-Κέντρου Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού.

Οι υπέροχοι μικροί μαθητές του Χατζηπατέρειου παρουσίασαν το Χριστουγεννιάτικο έργο “H Μάχη των Χριστουγεννιάτικων Γλυκών” και προσέφεραν όμορφες στιγμές και συγκίνηση.
Στη διάρκεια της γιορτής τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα παρέα με τα σχολεία «American Community Schools of Athens» και με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης.

Τα παιδιά τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι και γονείς του Χατζηπατέρειου, ο κ. Γεώργιος Σταμάτης – Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας καθώς και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Ευστράτιος Σαραούδας.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue