Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Οι μαθητές της Ιταλικής σχολής Αθηνών και το συγκρότημα Cucciolo gia Dik Dik “La storia dei Dik Dik” μαζί σε μία άκρως νοσταλγική συναυλία.
 
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30 στον Πολυχώρο ” ‘Αννα & Μαρία Καλουτά” στον Νέο Κόσμο.
 
Η συναυλία αποτελεί τη συνέχεια της περσινής επιτυχημένης κοινής προσπάθειας των προαναφερθέντων συνδιοργανωτών. Στόχος της είναι να φέρει κοντά τους συμπολίτες μας στην Αθήνα – έλληνες και ιταλούς – σε μια προσπάεια να οικοδομήσουμε από κοινού τη δική μας “πολιτιστική γέφυρα” μεταξύ των δύο λαών που τόσο κοινά στοιχεία έχουν. 
 
Τη συναυλία φέτος θα τιμήσει με την παρουσία του ο ντράμερ Nunzio “Cucciolo” Favia, μέλος του συγκροτήματος DIK DIK  που στις δεκαετίες 1970-1980 έδωσε το δικό του μοναδικό στίγμα και μαζί με τους αξιόλογους μουσικούς και τραγουδιστές εκείνης της εποχής ανέδειξαν τα χρόνια αυτά ως τα καλύτερα του ιταλικού τραγουδιού. 
 
Ο Nunzio “Cucciolo” Favia μαζί με τους μουσικούς του θα ερμηνεύσει τραγούδια εκείνης της εποχής και όχι μόνο, προσφέροντάς μας ένα μελωδικό και άκρως νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο. 
 
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι μαθητές της Ιταλικής Σχολής Αθηνών με το δικό τους μοναδικό τρόπο, ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και προσφέροντας σε όλους μας λίγη από τη μαγεία των ημερών. 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue