Χρώμα μαλλιών 2015 Όλες οι τάσεις από τον Θοδωρή Οικονομάκη !!!

Το Bronde κυριαρχεί αλλά και συνεχίζει να εντυπωσιάζει
σε πιο φυσικούς τόνους  ,τα Ombre αρχίζουν σιγά σιγά να μας αφήνουν . Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι είδαμε σε όλες τις πασαρέλες με τις τάσεις του 2015 το καστανοκόκκινο να εμφανίζεται δειλά δειλά με αποτέλεσμα να αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη οπού παραδοσιακά η Ελληνίδα δεν επιλέγει , αλλά όταν οι τάσεις στο χρώμα το προστάζουν όλα μπορούν να ανατραπούν . Για να δούμε θα το επιλέξουν οι φίλες των Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP?
 
Αναλυτικά όλες οι τάσεις στο στο χρώμα για το 2015 εδώ .
 
Bronde:Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές το Bronde χαρίζει φυσικότητα στα μαλλιά σας , είναι συνδυασμός του καστανού και του ξανθού  αφού δεν αφήνει ΄γραμμές’ στα μαλλιά , μπορούμε να αξιοποιήσουμε  ακόμα και  το φυσικό ξάνοιγμα  των μαλλιών  από το καλοκαίρι για να το δημιουργήσουμε . Επιλέξτε να κινηθείτε σε μεσαίες ξανθές αποχρώσεις με βάση το 7 καθώς και ιδανικά  το αποδίδουμε με  σαντρέ αποχρώσεις  . Το Bronde είναι μια τεχνική που πρωτοείδαμε στην Ζιζέλ και έγινε και παραμένει το απόλυτο Trend για το 2015
 
Auburn: Καστανοκόκκινο μην τρομάξετε φίλες μου  . Αποτελεί την έκπληξη για το 2015  αλλά εν μέρει δικαιολογημένα διότι οι τελευταίες τάσεις προστάζουν φυσικότητα με ξανοίγματα σε μεσαία ξανθά αλλά και  σε καστανές βάσεις . Παρατηρούμε σε πάρα πολλές πασαρέλες  να επιλέγουν τις πιο  ζεστές καστανές  αποχρώσεις  που περιέχουν λίγο κόκκινο πολλές επώνυμες επέλεξαν το Auburn και ακόμα περισσότερες θα το τολμήσουν το ως το πιο Hot Color Trend για το  2015 . Η απόφαση είναι δική σας Bronde ή Auburn η απόφαση είναι δική σας .
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue