Υφασμάτινες ντουλάπες και παπουτσοθήκες: η λύση στην οργάνωση του χώρου σου!


28 Μαρ 2017

 

Αν θέλεις να οργανώσεις το χώρο σου σωστά θα πρέπει να σκεφτείς πρώτα ένα κυρίως πράγμα.Κάθε τι θα πρέπει να έχει τη θέση του χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις πρώτα χίλια πράγματα για να το φτάσεις.

Με απλά λόγια αυτό το οποίο χρειάζεσαι είναι επιπλέον αποθηκευτικός χώρος! Πολύ δεν περισσότερο όταν αυτά για τα οποία μιλάμε είναι τα ρούχα και τα παπούτσια. Όσες φορές προσπάθησα να στριμώξω και τα δύο παραπάνω μέσα σε λίγο χώρο, το πράγμα κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία.

Βλέπεις και τα δύο ανακατεύονται πολύ εύκολα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μου για τάξη κατέληγα με μια ντουλάπα ανάκατη και τα παπούτσια διάσπαρτα στο δωμάτιο, ιδιαίτερα σε περιόδους που ο χρόνος μειωνόταν και η πίεση μεγάλωνε.

Οι υφασμάτινες ντουλάπες και οι λειτουργικές παπουτοθήκες αποτελούν μια εξαιρετική λύση για την αποθήκευση των παπουτσιών και των ρούχων και κατ’ επέκταση για την οργάνωση του χώρου σου καθώς παρουσιάζουν δύο πραγματικάσημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία δεν είναι άλλα από τα παρακάτω:

10019122 46 1

Πρώτα λοιπόν και τα δύο παραπάνω αντικείμενα σου δίνουν τον επιπλέον χώρο που χρειάζεσαι προκειμένου να μπορείς να έχεις κάθε ρούχο και κάθε παπούτσι στη θέση του και κυρίως να τα βγάζει κα να τα βάζεις γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειάζεται να χάσεις χρόνο ή να ανακατώσεις όλα τα υπόλοιπα πράγματα.

Αυτό όπως αναφέρθηκε και παραπάνω μπορεί να σε βοηθήσει πολύ να διατηρήσεις την τάξη στο χώρο σου.

Δεύτερον σε σχέση με ένα ξύλινο ή πλαστικό έπιπλο χρειάζονται σαφώς λιγότερο χώρο με αποτέλεσμα να μπορείς να τα βολέψεις στο σπίτι σου πολύ πιο εύκολα.

10019123 46 1

Οι υφασμάτινες ντουλάπες δεν διαφέρουν σε τίποτα σε σχέση με μία ξύλινη ντουλάπα παρά μόνο στο ότι το εξωτερικό τους είναι από ύφασμα κάτι που περιορίζει τον όγκο τους και φυσικά το κόστος τους. Είναι χωρισμένες σε ράφια διαθέτοντας ένα ξεχωριστό χώρο για ρούχα που θέλεις να κρεμάσεις.

Οι υφασμάτινες παπουτσοθήκες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις αυτή ακριβώς που χρειάζεσαι. Καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο και έχουν λιγότερο κόστος σε σχέση με ίδιας χωρητικότητας παπουτσοθήκη από άλλο υλικό αποτελώντας την οικονομικότερη λύση για να τακτοποιήσεις και να προστατέψεις τα παπούτσια σου από τη φθορά.

Για ακόμη περισσότερα έξυπνα αξεσουάρ για το σπίτι αλλά και πρωτότυπα δώρα και gadgetsγια εσένα και τους αγαπημένους σου, μπες σήμερα στο Saveltrade.gr!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue