Η Παρουσίαση Του Νέου Βιβλίου Της Κατερίνας Γιατζόγλου Από Την ΚΥΑΝΑ Στο Κατάστημα “Your Cosmetics”

Η ΚΥΑΝΑ, βασισμένη στη γυναικεία δύναμη και ομορφιά, στηρίζει το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου “Go Gold Για Πάντα Νέα” και διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, την παρουσίαση του βιβλίου της στο κατάστημα Your Cosmetics (Ίωνος Δραγούµη 23 & Βασιλέως Ηρακλείου, Θεσσαλονίκη).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου και το κοινό είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Κατερίνα Γιατζόγλου θέματα ομορφιάς, η οποία μοιράστηκε μαζί μας συμβουλές και tips για το πώς μένουμε για πάντα νέοι..

«Το βιβλίο πρόκειται για έναν “οδηγό” ομορφιάς και καλής ζωής που υποστηρίζει πως νέα είσαι και νιώθεις όταν δεν αφήνεις τα γεγονότα να εμποδίζουν τη φαντασία σου!», σύμφωνα με την ίδια.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο κατάστημα Your Cosmetics. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue