Υπάρχει ένα τουλάχιστον σχέδιο Olympian Sandals που φτιάχτηκε για εσένα

Η εκλεπτυσμένη αισθητική και η δεξιοτεχνία συναντούν την πλούσια Ελληνική κληρονομιά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Τα Ολύμπια σανδάλια έχουν στόχο να αναδείξουν την πολύπτυχη γυναικεία ομορφιά χαρίζοντας στην γυναίκα του σήμερα το υπέρτατο στιλιστικό δώρο: χειροποίητη πολυτέλεια, άνεση και διάρκεια στο χρόνο.

Τα Olympian Sandals ευελπιστούν να προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες του κόσμου την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει. Με ένα σταθερό στιλιστικό «βήμα» θα πετάξουμε μαζί σε Ολύμπια ύψη μέσα από μία εκτενή γκάμα διαχρονικών και μοντέρνων συλλογών.

ST2 5288 scaled

Σχεδια που είναι εμπνευσμένα και παίρνουν μορφή από την μυθολογία, την αρχαιότητα και καταλήγουν πάντα στη γυναίκα. Η σοφιστικέ αφαιρετικότητα, οι απαλές υφές και η σύγχρονη αισθητική συντελούν τα κύρια συστατικά της φιλοσοφίας του brand και ολοκληρώνονται αρμονικά μέσα από 3 γενιές παράδοσης και τεχνογνωσίας πάνω στην κατασκευή δερμάτινων ειδών και υποδημάτων.

ST2 5304 scaled

Τα Olympian Sandals είναι 100% Ελληνικά και φτιάχνονται στο χέρι από τα πιο ποιοτικά Nubuck & Vachetta δέρματα της αγοράς.

ST2 4987 scaled

Screenshot 15

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue