Η Zara Ανακοινώνει Την Παγκόσμια Συνεργασία Με Την Jo Malone CBE, Ιδρυτή Της Jo Loves

Η δημιουργική συνεργασία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, με τη Ζάρα να εργάζεται σε αυτή τη συλλογή με την γυναίκα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία μερικών από τα πιο αγαπημένα αρώματα του κόσμου. Τόσο η Zara όσο και η Jo είναι γνωστές για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη δυναμική στο να παρουσιάζουν ένα μοναδικό και συναρπαστικό προϊόν στην αγορά. Η ενέργεια που περιβάλλει αυτό το έργο έχει ληφθεί από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των συλλογών μόδας που δημιουργεί η Zara και που έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.

Zara, comments, “Η Jo Malone CBE είναι ευρέως γνωστή για την ικανότητας της στο να σε ταξιδεύει με το άρωμα της, δουλεύοντας με την ομάδα της Zara, αντλώντας έμπνευση από τις συλλογές μόδας της εταιρείας δημιούργησε αυτά τα ειδικά αρώματα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την παγκόσμια συνεργασία και ανυπομονούμε να την μοιραστούμε με τους πελάτες μας”.

Jo Malone CBE, Founder of Jo Loves, comments, “Είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτή την καταπληκτική περιπέτεια δημιουργικότητας και συνεργασίας με την Zara. Η πρώτη μας συλλογή σχεδιάστηκε από την παγκόσμια κληρονομιά και των δύο brands της Zara και της Jo Loves; χρησιμοποιώντας υλικά που αγάπησα για πολλά χρόνια. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί με προσωπικότητα και με μια φωνή για να πει την ιστορία του με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την πρώτη συλλογή-είναι γεμάτη φαντασία και καλαισθησία.”

Η Zara σας παρουσιάζει την Zara Emotions Collection by Jo Malone CBE, Ιδρυτή της Jo Loves. Η συλλογή αποτελείται από οκτώ αρώματα.

Vetiver Pamplemousse

(Grapefruit / Mandarin / Vetiver)

“A crisp white cotton shirt layered with citrus cologne, an everyday accessory for me.”

Waterlily Tea Dress

(Vert de Bergamot / Spearmint / Musk)

“Soft jazz music plays in the background, picnics on the lawn, a vintage tea dress floats by in the gentle breeze.”

Ebony Wood

(Peppercorn / Clove / Ebony wood)

“That moment of freedom and care-free adventures that are about to begin.”

Amalfi Sunray

(Bergamot / Mandarin / Orange flower)

“So many happy memories of summer, Italian Riviera holidays.”

Tuberose Noir

(Ylang ylang / Tuberose / Sandalwood)

“The single note of Tubereuse is more commanding than diamonds.”

Fleur D’Oranger

(Orange flower / Neroli / Ylang ylang)

“Royal and regal moments should always be celebrated with orange flowers.”

Fleur De Patchouli

(Peony / Patchouli / Guaiac wood)

“The eye of this fragrance stares straight at you, daring you to engage with her creativity.”

Bohemian Bluebells

(Lavender / Sandalwood / Musk)

“This scent breathes a Bohemian spirit, it’s full of bold, unexpected notes and its vibrant character mesmerizes the wearer. It’s like nothing you have ever smelt before.”

H Zara Emotions Collection by Jo Loves, created by Jo Malone CBE, θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο online από τις 15 Νοεμβρίου ’19.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue