Ζαρτιέρες, Το Μικρό Μυστικό Αυτοπεποίθησης

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στη ιστορία των γυναικείων εσωρούχων παρατηρεί κανείς μια ραγδαία αλλαγή: από τα λευκά νυχτικά, στην εμφάνιση της κάλτσας και της ζαρτιέρας έως και την εφεύρεση του στρινγκ, πολλά έχουν αλλάξει. Όχι μόνο το είδος εσωρούχων που φοράνε οι γυναίκες κάτω από τα ρούχα αλλά και το τι αυτά συμβολίζουν. Σε περασμένους αιώνες τα εσώρουχα αποτελούσαν σύμβολο πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης, έπειτα υπηρετούσαν απολύτως πρακτικούς σκοπούς και πλέον έχουμε τη δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε στυλ μας ταιριάζει, με επιλογές εσωρούχων που στοχεύουν στην πρακτικότητα, στον έντονο ερωτισμό ή κάπου στο ενδιάμεσο. Εξάλλου, έχουμε ήδη αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα πως πολλά trends παλαιότερων δεκαετιών (όπως τα nudes και τα ψιλόμεσα) έχουν κάνει δυναμικό comeback στα συρτάρια μας.

Χαρακτηριστικό κομμάτι που παραμένει δημοφιλές λόγω του αισθησιασμού που το περιβάλλει παρά της εξυπηρέτησης κάποιου πρακτικού σκοπού είναι οι ζαρτιέρες. Αγαπημένο αξεσουάρ τόσο των γυναικών που όταν τις φοράνε νιώθουν ακαταμάχητες, όσο και των ανδρών που λυγίζουν στο θέαμά τους, οι ζαρτιέρες έχουν παραμείνει στις καρδιές όλων ως το απόλυτο αξεσουάρ-εσώρουχο, παρόλο που ελάχιστες τις φοράμε για τον σκοπό που πραγματικά κατασκευάστηκαν. Σίγουρα αποτελούν τον ιδανικό τρόπο να στερεώσουμε στο επιθυμητό σημείο τις ψηλές κάλτσες μας, ωστόσο οι γυναίκες, πλέον, επιλέγουν να αγοράσουν ζαρτιέρες κυρίως με σκοπό να ολοκληρώσουν μια φλογερή εμφάνιση με αντίστοιχα εσώρουχα. Εμείς από τη μεριά μας σίγουρα προτείνουμε να έχετε στο συρτάρι σας έστω μια ζαρτιέρα! Ίσως να μην αισθάνεστε πως είναι ένα ένδυμα που χρειάζεστε ή ταιριάζει στο στυλ σας, όμως πιστέψτε μας, είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό αξεσουάρ αποπλάνησης του αντίθετου φύλου. Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας από το αγαπημένο μας mystring.gr και είμαστε σίγουρες πως θα σας πείσουν!

Οι ζαρτιέρες, όπως και τα υπόλοιπα γυναικεία εσώρουχα, κρύβουν από πίσω τους ολόκληρη ψυχολογία σχετικά με το πώς μπορούν να αλλάξουν την ενέργεια αυτού που τα φοράει και κατ’ επέκταση η θετική αυτή ενέργεια να οδηγήσει σε μια χαρούμενη μέρα με ανεβασμένη διάθεση, παραγωγικότητα και επίτευξη στόχων. Ας πούμε, λοιπόν, πως τα εσώρουχα είναι το μικρό μας όπλο για αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό αξίζει να μας κακομάθουμε!

Μην το σκέφτεστε παραπάνω, μπείτε στο mystring.gr και διαλέξτε ένα ζευγάρι ζαρτιέρες που θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για τον σύντροφό σας, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, ή το αξεσουάρ που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα ανυψώσει τη πεσμένη σας αυτοπεποίθηση. Χωρίς να γίνονται εμφανή σε κανέναν, μια ζαρτιέρα και ένα σετ εσωρούχων της επιλογής σας λειτουργεί ως απόλυτος παράγοντας αυτοπεποίθησης και δίνει τον απαραίτητο δυναμισμό εκ των έσω, τόσο εύκολα και φυσικά!  

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue