Ζήστε Τη Μοναδική Εμπειρία Της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Το μοναδικό Somewhere Boutique hotel Vouliagmeni είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες του καλοκαιριού με την εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων υγιεινής, ώστε να εξασφαλίσει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, ξεκινώντας από τις 4 Ιουνίου.

Εφαρμόζοντας τεχνολογικές καινοτομίες, το Somewhere App παρέχει τη δυνατότητα ανέπαφης αλληλεπίδρασης με το προσωπικό και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο. Το Somewhere App περιλαμβάνει υπηρεσίες κρατήσεων, παραλαβής αποσκευών, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, υπηρεσίες δωματίου, κρατήσεις εστιατορίων, ενώ μέσω του mobile key ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο σαν ένα «έξυπνο κλειδί» για το δωμάτιο του.

Όσοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της Ριβιέρας, μπορούν να επωφεληθούν από το πακέτο Relax SOMEWHERE in Athens Riviera με 25% έκπτωση στην αρχική τιμή δωματίου, πρωινό καθώς και να απολαύσει είσοδο είτε στην παραλία Ever Eden Beach resort είτε στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210 9670000 ή ηλεκτρονικά στο customerservice@somewhere-hotels.com / somewhere-hotels.com

Ταυτόχρονα με το Somewhere Boutique hotel Vouliagmeni, και το Lutetia Bistro ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας Ελληνικές γεύσεις, φρέσκα διαλεγμένα υλικά, με φόντο τον κήπο και το ψηφιδωτό της καταγάλανη πισίνας, εφαρμόζοντας ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue