Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσετε προστασία από το ορυκτό βασίλειο; Δείτε ποιες πέτρες είναι γνωστές για την ενέργειά τους!

Οι παρακάτω λίθοι χρησιμοποιούνται τόσο για την προστασία μας, όσο και για την προστασία του χώρου μας. Θα χρειαστείτε κάπως μεγάλα κομμάτια, ή έστω κάποια μικρά σκορπισμένα σε διάφορα σημεία.

Απο τα πιο γνωστά ορυκτά για προστασία είναι η μαύρη τουρμαλίνη, που μπορεί να μας βοηθήσει να είσαστε λιγότερο επιρρεπής σε εξωτερικές αρνητικές ενέργειες σε όλα τα επίπεδα ενώ παράλληλα επιτρέπει την ομαλή ροή πνευματικής ενέργειας.

Λόγω των παράλληλων αυλακώσεων μεταφέρει υψηλό ενεργειακό φορτίο το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων στο σώμα και να ενισχύσει την εσωτερική μας ασφάλεια. Ένα κολιέ μαύρης τουρμαλίνης πάνω μας (το οποίο όμως θα χρειαστεί να φρεσκάρουμε ενεργειακά συχνά, ώστε να ανανεώνεται η ενέργεια του ορυκτού) είναι μεγάλος βοηθός και προστάτης της ενέργειας μας.

Το Τυρκουάζ είναι ένα επίσης υπέροχο ορυκτό που μπορεί να ενισχύσει την εξωτερική σας προστασία απο αρνητικές επιρροές, ωστόσο όμως λειτουργεί και εσωτερικά με το να διαλύει κάθε τάση που έχετε να δίνετε παραπάνω από όσα χρειάζεται στους άλλους (με αποτέλεσμα να μην έχετε ενέργεια για εσάς τους ίδιους).

de3620bd603d3bbb1207f83ef7c98ec4

Είναι επίσης πολύ βοηθητικό για τις περιπτώσεις που χρειάζεται να βρείτε την δύναμη να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να μην ενδώσετε σε επικρίσεις ή κινδυνολογίες απο άλλους. Μπορείτε να έχετε πάνω σας ένα κομμάτι του ορυκτού ή να διαλογιζόσαστε μαζί του σε περιόδους που χρειαζόσαστε μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια και καθοδήγηση.

9fb6d403 f6b1 434b b00f 7dcd1ebde2ef

Ένας εξίσου βοηθητικός λίθος είναι ο Σερπεντίτης, ιδιαίτερα για ανθρώπους που χρειάζεται να βρίσκονται συχνά σε πολυσύχναστα μέρη με τα οποία ίσως νοιώθουν άβολα. Είναι επίσης ενισχυτικός σε περιπτώσεις που μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με λεκτική βία, δίνοντας σας αυτοέλεγχο και ηρεμία.

IMG 9485

Ο Οψιδιανός είναι ένα ορυκτό που επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προστασία καθώς λειτουργεί σαν ανακλαστικός καθρέφτης για τις αρνητικές επιρροές. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε πόρτες ή/και παράθυρα του σπιτιού αλλά καλύτερα να μην τον φοράτε επάνω σας καθώς μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική ένταση, ειδικά αν δεν έχετε καταφέρει να επεξεργαστείτε δικά σας αρνητικά πρότυπα και ενέργειες.

obsidian black

Μιας και, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, η εσωτερική ισορροπία και θετικότητα είναι πολύ σημαντικά «όπλα» απέναντι στην αρνητικότητα και τις επιρροές, θέλω να προσθέσω και άλλον ένα λίθο για ψυχική προστασία. Αυτός είναι ο Αχάτης, ειδικά τα κομμάτια που έχουν ομόκεντρους κύκλους.

blue agate tumbled stones

Η προσωπική σας δύναμη και σταθερότητα είναι τα δυνατότερα σημεία σας όταν ερχόσαστε σε επαφή με οτιδήποτε θελήσει να επιβιώσει παρασιτικά μέσω εσάς.

Και καθώς ενδυναμωνόσαστε και περιφρουρείτε τον εαυτό σας, με χιούμορ και αισιοδοξία, θα δείτε ότι θα έχετε περισσότερη ανθεκτικότητα απέναντι σε ό,τι είναι χαμηλής δόνησης.

 

 

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue