«Ζωή Σε Λόγου Μας»-Ένας Ξεκαρδιστικός Οδηγός Για Το Πώς Να Ξεπεράσεις Έναν Χωρισμό Από Την Στέλλα Καραμπακάκη

Ένας ξεκαρδιστικός οδηγός για το πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό είναι το έβδομο βιβλίο της Στέλλας Καραμπακάκη, με τίτλο «Ζωή σε λόγου μας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, είτε άντρες είτε γυναίκες, φτάνει η άτιμη η ώρα που πρέπει να προχωρήσουν τη ζωή τους κάπως διαφορετικά απ’ ό,τι υπολόγιζαν. Είναι η ώρα της απώλειας. Γιατί αυτό που νόμιζαν ως άλλο τους μισό εγκαταλείπει την κοινή πορεία. Και μάλιστα, εάν έχει πάρει την πρωτοβουλία του χωρισμού, αντί να το φάει το μαύρο χώμα, εσένα που η ζωή και η ύπαρξή σου ταράζονται, σε τρώει η στενοχώρια που ζείτε χώρια κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό.

Το αμείλικτο ερώτημα είναι, τώρα πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος;

Ποιος ξέρει το μυστικό για να ζήσουμε όλοι λίγο καλύτερα;

Η Στέλλα Καραμπακάκη αναφέρει στο νέο της βιβλίο ότι ο χωρισμός έχει πέντε στάδια που μοιάζουν πολύ με τα στάδια του πένθους. Ακριβώς πέντε -όπως τα δάκτυλα μίας ανοιχτής παλάμης που στρέφεται προς το μέρος σου.

Στην έκδοση περιλαμβάνονται τρεις ιστορίες χωρισμού που έχουν γράψει ο Βαγγέλης Γαροφάλλου, η Κατερίνα Μαργαριτοπούλου και ο Βασίλης Παρασκευάς (Sexpyr)

Η Στέλλα Καραμπακάκη συνεργάζεται ως κωμικογράφος με μεγάλες εταιρείες παραγωγής, δημιουργώντας κείμενα κωμικού/σατιρικού περιεχομένου για το Youtube και την τηλεόραση. Από τον προηγούμενο χρόνο ανήκει στην ομάδα που επιμελείται το σενάριο της επιτυχημένης σειράς «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται καθημερινά στον Alpha σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Επίσης, έχει συνεργαστεί, γράφοντας στίχους και μουσική και κάνοντας ντουέτα με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Ηλίας Κόζας (koza mostra), η Μάρω Μαρκέλλου, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Sexpyr και άλλοι.

Στο προσωπικό της ιστολόγιο περιλαμβάνονται συνεργασίες και φωτογραφίσεις για την παρουσίαση επώνυμων εταιρειών από τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.

Βιβλία της που κυκλοφορούν:

  • Οι Άντρες είναι σαν τα παπούτσια, εκδ. Πολύτροπον, 2009
  • Ένα Ξωτικό στον Κήπο της Ουτοπίας, εκδ. Περίπλους, 2010
  • Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη, εκδ. Πολύτροπον, 2012/2013
  • Ένα Μπακούρι στην Αθήνα, εκδ. Πολύτροπον, 2013
  • Το Μεγάλο Τζέρτζελο, εκδ. Πολύτροπον, 2014
  • Οι Άντρες είναι σαν τα παπούτσια #τοδύο, εκδ. Λυκόφως 2018

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Ζωή σε λόγου μας

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Στέλλα Καραμπακάκη

ISBN: 978-618-5429-00-3

ΣΕΛΙΔΕΣ: 140

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 12*20

ΤΙΜΗ: 9 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue