Το Sessile Athens μας στέλνει ένα «Fili» ανανέωσης με την καινούργια του συλλογή

Το Sessile Athens, δημιούργησε μετά από καιρό, την πρώτη του ολοκληρωμένη #handcrafted collection , για τον Χειμώνα 2020-21 με το όνομα  “Fili “.

Ένα φιλί  “kiss”, ανανέωσης  και φρεσκάδας, ένα “FILI ” με αγάπη για την ζωή.  Με την παρότρυνση #REDEFINE LIFE , ένα κίνημα που το ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο, στοχεύει μέσω της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών του, στην Προστασία  του Περιβάλλοντος , την ενθάρρυνση της θέλησης και την στροφή σε μια Slow Fashion  παραγωγή, που υπόσχεται ρούχα εξαιρετικής ραφής, που δεν χάνουν την αξία και το στυλ τους  στον χρόνο.

Τα ρούχα του Sessile Athens, είναι σχεδιασμένα για την Γυναίκα που βλέπει την γκαρνταρόμπα της σαν μια ευκαιρία να αναδείξει τόσο την θηλυκότητά  όσο και τον δυναμισμό της .

Η  σχεδίαση  και η παραγωγή  των ρούχων γίνεται στη Ελλάδα με υψηλής ποιότητας  standards. 

Κey-pieces που φοριούνται με περισσότερους από έναν συνδυασμούς  από το πρωί μέχρι το βράδυ  καθώς και καινοτόμα σχέδια, που κατασκευάζονται από εξαιρετική πρώτη ύλη  και περιμένουν εσένα για να τα αναδείξεις.
Άλλωστε μην ξεχνάς η μεγαλύτερη #influencer και ο πιο Δημιουργικός Καμβάς μας είσαι Εσύ . 
Δείτε όλη την συλλογή του Sessile Athens ΕΔΩ μπείτε να κάνετε τις αγορές σας online και ακολουθείστε το brand στα social για να ενημερώνεστε με την τελευταία λέξη της μόδας!
Facebook  | Instagram | Web

RELATED

Absolute Feminine Stories

© 2020, LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue