10 Έξυπνες Ιδέες Για Να Τακτοποιήσεις Εύκολα Και Γρήγορα Την Ντουλάπα Σου

Η Άνοιξη ήρθε και η διάθεση μας ήδη έχει μπει σε φάση ανανέωσης. Έχουμε ήδη αρχίσει να ντυνόμαστε με πιο ελαφριά ρούχα, πιο ανοιχτούς χρωματισμού και είναι ίσως η πιο κατάλληλη εποχή για να οργανώσουμε και να τακτοποιήσουμε τη ντουλάπα μας. 

Είναι κανόνας πως μια οργανωμένη ντουλάπα σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να δημιουργήσεις κομψά σύνολα. Η καθαρή και λιτή γκαρνταρόμπα δε σε μπερδεύει, σου φτιάχνει τη διάθεση και δεν σπαταλάς πολύτιμο χρόνογια για να βρεις τι θα φορέσεις τελικά. 

Βάλε λοιπόν μια τάξη κάνοντας αυτά τα βασικά βήματα:

1. Άδειασε τελείως την ντουλάπα σου.

2. Χώρισε τα ρούχα σου σε κατηγορίες ,(παντελόνια, φούστες, πουκάμισα κ.α.)

3. Ξεκίνησε τώρα να τα κρεμάς έτσι όπως τα χώρισες σε κατηγορίες.

4. Φρόντισε να ξεκινήσεις από τις φούστες και τις μπλούζες, τελειώνοντας με τα μακριά φορέματα έτσι ώστε να εξασφαλίσεις χώρο στη ντουλάπα σου για τα παπούτσια που θα τοποθετήσεις σε κουτιά όπου θα γράψεις στην έξω πλευρά το είδος και το χρώμα του παπουτσιού.

5. Κρέμασε τα ρούχα που έχεις σε σετ.

6. Αποθήκευσε τα αντικείμενα και τα ρούχα που δεν χρησιμοποιείς συχνά.

7. Τοποθέτησε τις καθημερινές μπλούζες και t-shirt σε ράφι.

8. Τοποθέτησε τα εσώρουχα σε ένα συρτάρι, καθώς και τις κάλτσες και τα καλσόν, χρησιμοποιώντας διαχωριστικά. π.χ.εσώρουχα σε σετ, κάλτσες ανά χρώμα.

9. Κρέμασε στο εσωτερικό των φύλλων της ντουλάπας γαντζάκια για τα αξεσουάρ (π.χ. κολιέ, φουλάρια, ζώνες).

10.Μην ξεχάσεις να αφήσεις κάποιο ράφι ελεύθερο για να αποθηκεύσεις τις τσάντες σου.

Αν με τα παραπάνω ακόμα έχεις πολλά ρούχα σκέψου τα εξής: Κράτησε τα ρούχα που είναι απλά και μπορούν να ταιριάξουν με οτιδήποτε (ουδέτερα χρώματα, ίδιοι χρωματισμοί πάνω κάτω).

Βάλε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου σε μια τάξη και η γκαρνταρόμπα σου θα είναι έτοιμη να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσεις σε κάθε περίσταση. 

Καλή επιτυχία αγαπημένες μου

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue