10 Πράγματα που θα ήθελαν οι άνδρες να ξέρουν οι γυναίκες για το σεξ

Ο Φρόιντ ονόμαζε την γυναικεία σεξουαλικότητα “η σκοτεινή ήπειρος»! Αν αυτό όμως είναι αλήθεια, η ανδρική σεξουαλικότητα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο σκοτεινός πλανήτης. Αλλά όταν πρόκειται για το σεξ, τι γίνεται;
Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της ανδρικής απόδοσης, και ως εκ τούτου, ό, τι βλέπετε και ακούτε είναι συνήθως ο ρόλος που έχει. Δεν είναι η πραγματικότητα όμως. Είναι η προσπάθεια να ευχαριστήσει την “πρωταγωνίστρια” και όμως χάνετε η πραγματική του ταυτότητα στην πορεία.  
 
Για αυτό λοιπόν διαβάστε 10 πράγματα που θα θέλατε να ξέρετε!!! 
 
1. Πρέπει να τους επιβεβαιώνουμε την κάθε στιγμή για ότι καλό έχουν και κάνουν. Έτσι τους ανεβάζουμε την λίμπιντο
 
 
2. Μην φοβάστε την οικειότητα. Δεν τους τρομοκρατεί αντίθετα στους περισσότερους αρέσει και τους κάνει να αισθάνονται σιγουριά
 
 
3. Εκτιμάτε το σεξ για χάρη του ΣΕΞ
 
Σύμφωνα με τον Joe Kort, PhD, ψυχοθεραπεύτρια και σεξολόγος, “Οι άνδρες θέλουν οι γυναίκες τους να απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές του σεξ, όχι μόνο να υπομένουν και μην να το πάρετε προσωπικά. Για τους άνδρες, δεν είναι πρωτορχικός ρόλος να κυριαρχήσει σε μια γυναίκα, αλλά να την γοητεύσει”
 
4. Δεν είμαστε μόνο εσείς στο σεξ
 
Οι άντρες φοβόνται ότι οι γυναίκες δεν θα τους αγγίξουν καθόλου. Και όμως υπάρχουν πολλά μέρη που μια γυναίκα πρέπει να αγγίξει σε έναν άντρα λεει η ψυχολόγος Melodie Schaefer. 
 
5. Ενθαρρύνετε τις φαντασιώσεις
 
“Οι άντρες θέλουν να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους, αλλά ανησυχούν ότι οι σύζουγοι ή σύντροφοι θα τους κρίνουν”   λέει ο Δρ Kort.  Ανοίξετε τον εαυτό σας σε αυτές τις δυνατότητες; Δοκιμάστε να κάνετε ένα παιχνίδι από αυτό. Δεν θα χάσετε.
 
6. Τους αρέσει όταν τους “μιλάτε” την ώρα του σεξ
 
Μιλώντας κατά τη διάρκεια του σεξ διεγείρει περισσότερο. Τι είδους συζήτηση; Ξέρετε εσεις. Αυτά που φαντάζεστε αλλά δεν τα ξεστομίζετε οι περισσόετερες. Και όμως αν το αρχίσετε θα σας αρέσει.
 
7. Χρειάζονται την ειλικρίνειά σας
 
Το σεξ μπορεί να λύσει τα άγχη μιας σχέσης. Αν διαμαρτύρονται για την έλλειψη σεξ (ή κάνετε ορισμένα πράγματα μόνο για τα γενέθλιά σας), θα πρεπει να τους διαφωτίσετε περισσότερο. Ειλικρίνια τι θέλετε και τι σας λείπει. 
 
8. Απολαύσετε τον χορό
 
 
9. Χρησιμοποιήστε ταινίες “απόλαυσης” και μην ντρέπεστε 
 
 
10. Το “χρειάζονται” συνέχεια αλλά όχι πάντα για τον λόγο που νομίζετε
 
 Οι άνδρες κατηγορούνται ότι είναι σεξουαλικά ακόρεστοι, αλλά εμείς οι γυναίκες θα πρέπει να το επανεξετάσουμε αυτό. Το σεξ είναι ευχαριστήση και πρέπει να είναι στις προτεραιτότητες μας γιατί και οφέλη του είναι πολλαπλά. Οι οργασμοί απελευθερώνουν την  ωκυτοκίνη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως το «δέσιμο της ορμόνη,” φέρνοντας τα ζευγάρια πιο κοντά, ενώ ανακουφίζει από το άγχος και το στρες, μειώνει την αρτηριακή πίεση και προάγει την επούλωση.
 
Επιμέλεια Τάνια Νικολοπούλου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue