Αυτές Είναι Οι 10 Πιο Πρακτικές Και Έξυπνες Ιδέες Για Να Έχετε Ένα Σπίτι Πεντακάθαρο!

 
Όλες χρειαζόμαστε έξυπνες λύσεις για την καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού μας. Έτσι και εμείς σας βρήκαμε 10 εύκολες και πρακτικές λύσεις για να έχετε ένα σπίτι καθαρό ή για να κάνετε κάποιες δουλειές πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. 
 
1. Έχετε πρόβλημα με μυρμήγκια; Βάλτε λίγο αγγούρι κοντά στη τρύπα από όπου βγαίνουν τα μυρμήγκια και το πρόβλημα λύθηκε. Τα μυρμήγκια σιχαίνονται το αγγούρι και έτσι θα φύγουν μακριά.
 
2. Θέλετε τα παγάκια σας να είναι διαφανή; Βράστε το νερό πρώτα και μετά βάλτε το στη κατάψυξη αφού κρυώσει λίγο.
 
3. Θέλετε λάμψη στους καθρέπτες; Καθαρίστε τους τότε με οινόπνευμα.
 
4. Θέλετε να βγάλετε τσίχλα από ένα ρούχα; Βάλτε το ρούχο στη κατάψυξη για μία ώρα. Μετά θα δείτε πόσο εύκολα θα βγει η τσίχλα.
 
5. Θέλετε πιο λευκά ρούχα; Μουλιάστε τα ρούχα σε ζεστό νερό με λεμόνι για 10 λεπτά.
 
6. Για να πάρετε όλο το χυμό των λεμονιών, βράστε νερό, βάλτε τα μέσα και αφήστε τα για μία ώρα. Μετά στίψτε τα.
 
7. Για να μην κλαίτε όταν καθαρίζετε κρεμμύδια, μπορείτε είτε να μασάτε τσίχλα, είτε να βάλετε λίγο νερό κάτω από τα μάτια σας.
 
8. Για να αφαιρέσετε το μελάνι από τα ρούχα, βάλτε οδοντόκρεμα στις κηλίδες μελανιού και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Μετά πλύντε το και το μελάνι θα εξαφανιστεί.
 
9. Έχετε πρόβλημα με τα ποντίκια; Ρίξτε μαύρο πιπέρι στις περιοχές από όπου περνάνε.
 
10. Γεμίσατε μυγάκια από ένα χαλασμένο φρούτο ή λαχανικό; Βάλτε σε ένα μικρό ποτήρι λίγο ξύδι και θα τα ξεφορτωθείτε σε λίγες ώρες.
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue