Το 13o Cellier Wine Fair επαναπροσδιόρισε τον όρο “Fine Drinking”

Κάθε χρονιά, όπως και φέτος, τα Cellier με τις θεματικές και όχι μόνο εκδηλώσεις τους, συμβάλουν στην ανάπτυξη της οινικής κουλτούρας, δημιουργώντας νέο κοινό στον χώρο του οίνου και των αποσταγμάτων. Σε αυτά τα πλαίσια, ολοκληρώθηκε το 13ο Cellier Wine Fair, με περισσότερες συμμετοχές και επισκέπτες από κάθε άλλη χρονιά, επαναπροσδιόρισε τον όρο του “Fine Drinking”!

Ποιότητα, ποικιλία, γνώση και πάνω από όλα αγάπη, αποτελούν τη συνταγή για τη διεξαγωγή της πιο ολοκληρωμένης έκθεσης οίνου και αποσταγμάτων, από τα Cellier, που φέτος γιόρτασαν τα 80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας.

Με τη συμμετοχή των κορυφαίων παραγωγών από την Ελλάδα αλλά και από κάθε άκρη του πλανήτη,το 13ο Cellier Wine Fair έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton.

Υπό τις νότες ζωντανής μουσικής, οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τους παραγωγούς, αντάλλαξαν μαζί τους απόψεις και δοκίμασαν, μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, μοναδικά αποστάγματα, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, καθώς και συνοδευτικά delicatessen, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με έπαθλο ένα μαγευτικό τριήμερο στο κτήμα Μοντοφώλι.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ένα καινοτόμο workshop με θέμα τη θέση του κρασιού στο Vegan Life Style. Η Νίκη Χάγια, δημοσιογράφος και vegan activist εισήγαγε το κοινό στις βασικές αρχές του vegan τρόπου ζωής, ενώ ο Β.Κόγκος, σύμβουλος οίνου, εξήγησε σε τι διαφοροποιείται ένα vegan κρασί, παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικές ετικέτες από την πιο ενημερωμένη συλλογή vegan κρασιών στην Ελλάδα.

Ακολούθησε κάθετη γευσιγνωσία Graham’s Port υπό την καθοδήγηση του Emiliano di Renzo, DipWSET, Market Manager της Graham’s, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, εξαιρετικά σπάνια port, με το παλαιότερο να είναι του 1963!

Με τον πήχη στο ύψιστο επίπεδο, τα Cellier ανανεώνουν το καθιερωμένο ραντεβού τους το 2019!

Επίσημο hashtag: #CellierWineFair 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue