2 Φυσικοί Τρόποι Για Να Αντιμετωπίσεις Τον Πονόλαιμο

Είμαστε τελικά πολλοί εκείνοι που δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε με την πρώτη ευκαιρία για να αποφύγουμε ένα κρυολόγημα, ένα πονόλαιμο ή έστω μία μικρή ταλαιπωρία του οργανισμού μας. Σήμερα λοιπόν, σου δίνουμε εδώ στο LikeWoman δύο φυσικές επιλογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αντιμετωπίσεις τον πονόλαιμο. Κάποιες τροφές λοιπόν μπορούν να μπουν στη λίστα της καθημερινότητάς σου και είναι κατά κάποιον τρόπο άκρως θεραπευτικές και μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν.

Αγαπημένη κανέλα. Όσο και αν η διατροφολόγος σου σου λέει να χρησιμοποιείς την κανέλα στην διατροφή σου ως Νο.1 θεραπευτικό για τυχόν πρήξιμο αλλά και γενική ευεξία, αλλά η κανέλα μπορεί να σε βοηθήσει και στον πονόλαιμο. Περιέχει αντι-ιικές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες και μαλακώνει τον πόνο και την ταλαιπωρία που προκαλείται από τον πονόλαιμο.

Πράσινο Τσάι. ίσως η πιο σημαντική βοήθεια που μπορείς να έχεις στον πονόλαιμο. Επιστήμονες, σε πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσαν, αναφέρουν πως το να κάνεις γαργάρες με πράσινο τσάι βοηθά στο να αποφευχθούν τα συμπτώματα του πονόλαιμου. Μάλιστα, το τσάι έχει πολλά άλλα οφέλη για την υγεία που βελτιώνουν την ανάρρωση.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue