20 προτάσεις από το εξωτερικό…τι θα φορέσετε το 2014-2015

Παλιά, καινούργια ακόμη και δανεικά φέτος ανακυκλώνουμε τα πάντα.

Ο χειμώνας δεν έχει πιάσει ακόμη αλλά μια πτώση μικρή θερμοκρασίας έχουμε. Όχι βρε κορίτσια δεν είπαμε να βγάλετε τα χειμωνιάτικα, αλλά να είμαστε προετοιμασμένες τι μας φέρνει η μόδα φέτος.

Το λοιπόν 2014-2015 λίγο από όλα. Και 50s, και 60s και 70s και 80s και προχωράμε. Πολύ γούνα σε όλα τα χρώματα (οικολογικές βέβαια), πολύ δέρμα και πολύ animal print.

Ότι παλιό και από περασμένη δεκαετία το αναπροσαρμόζουμε στο τώρα. Η ανάγκη να δείξουμε ανανεωμένες μας κάνει να δημιουργούμε καινούργιες ιδέες. 

Δαντέλα μέσα στην μόδα. Παστέλ χρώματα και φούστες Α επίσης. Το γλαμ του χρυσού εννοείτε ότι δεν λείπει και τα πλεκτά στιβάζουν την ντουλάπα μας καθώς είναι αξεπέραστα.

Αυτά το λίγα πρός το παρόν και η συνέχεια στο επόμενο.

Φιλιά πολλά

style by Tania Nikolopoulou

 

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue