Skip to main content
images easyblog articles 6409 pos na apoktisete ygiei mallia 97b7f8bc

Πώς να αποκτήσετε τα πιο υγιή μαλλιά που είχατε ποτέ!

Η υγεία των μαλλιων ξεκινά από το δέρμα….. 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί να κάνουμε απολέπιση στο σώμα μας και όχι στο τριχωτό της κεφαλής;
Πώς μπορούν τα μαλλιά μας να μακρύνουν και να δείχνουν λαμπερά και υγιή, όταν η επιδερμίδα που τα συγκρατεί (τριχωτό) στην περιοχή του κρανίου είναι ξηρή και ταλαιπωρημένη;
Μπορεί να νομίζετε ότι την καθαρίζετε καλά κάθε φορά που λούζεστε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. 

Ας σκεφτούμε πόσα υπολείμματα σαμπουάν, conditioner ή μάσκας από λάθος ξέβγαλμα, ιδρώτα, σκόνης, κατάλοιπα προϊόντων styling, ατμοσφαιρική ρύπανση και φυσικά νεκρά κύτταρα, υπάρχουν εκεί…… τότε θα καταλάβουμε την αξία ενός καλού peeling τριχωτού

Το χτένισμα σας θα διαρκεσει περισσότερο. Όσο πιο καθαρά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο πολύ θα διαρκέσει το φορμάρισμα ή το χτένισμα σας. 

Τα μαλλιά γίνονται πιο υγιή και δυνατά. Κάνοντας απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνουμε τους θύλακες να αναπνεύσουν . Όπως είναι γνωστό άλλωστε, η κινητοποίηση του θύλακα ενθαρρύνει την ανάπτυξη της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά πιο λαμπερά και υγιή, ενώ παράλληλα τα βοηθά να μακρύνουνουν. Με το κατάλληλο scrub μπορούν να Καταπολεμηθούν συμπτώματα τριχόπτωσης, κνησμού, λιπαρότητας και ξηρότητας και να παρατείνουμε τον χρόνο μεταξύ των λουσιματων. Το συχνό λούσιμο χαλάει την ισορροπία του ph του δέρματος και δεν ενδείκνυται από τους ειδικούς. Εάν θελουμε να έχουμε όμορφα και υγιή μαλλιά, θα πρέπει να εντάξουμε στην μηνιαία φροντίδα των μαλκιων μας, μια συνεδρία απολέπισης σε συνεργασία με τον κομμωτή μας. 

Εάν και εσείς θέλετε να έχετε υγιή και δυνατά μαλλιά δεν έχετε λοιπόν παρά να επισκεφτείτε το Athens Hair Spa και να δοκιμάσετε μία συνεδρία απολέπισης, πιστέψτε μας δεν θα χάσετε!

#athenshairspa #welovehair

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED