Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2018%2F08%2Fimages easyblog articles 6480 vivlio apo kardia se kardia

Ένα βιβλίο για την Καρδιά σου: “Από Καρδιά σε Καρδιά”

Πως θα μπουρούσαμε αυτό το κολοκαίρι να μην πάρουμε αγαπημένα βιβλιά μαζί μας; Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε, ειδικά εμείς που περιμένουμε αυτές της μοναδικές στιγμές στην παραλία, ξαπλωμένες με το βιβλίο μας στο χέρι. Αυτό που δεν πρέπει να αφήσετε πίσω είναι το “Από Καρδιά σε Καρδιά” της αγαπημένη μας Σοφίας Καλαντζή. Αυτό το βιβλίο μιλάει στις καρδιές των ανθρώπων βοηθώντας τον καθένα που θα το διαβάσει να αγγίξει την αλήθεια του και να τον εμπνεύσει να την επικοινωνήσει από την καρδιά του.

Ένα βιβλίο που μπορεί να κάνει την Καρδιά σου να θυμηθεί, να ανοίξει, να ανακουφιστεί. Αν θες να σε ακούσεις πιο βαθιά αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Άκου την καθαρή καρδιά σου, θυμήσου! Το βιβλίο ήταν στο ΤΟΠ 10 στην κατηγορία ΕΥ ΖΗΝ στο διαγωνισμό Public 2017. Το animation “Από Καρδιά σε Καρδιά” έχει πάρει μέρος στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Animasyros και στο 3ο Thessaloniki Animation Festival (TAF), στο 13ο Athens Animfest όπου πήρε το 3ο Βραβείο, επίσημη συμμετοχή στο London Greek Film Festival LGFF 2018!! 

Σας το προτείνουμε με πολύ αγάπη και καλές διακοπές να έχετε όλοι σας να περάσετε υπέροχα, ήρεμα και να ξεκουράσετε το μυαλό και την ψυχή σας!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED