Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2018%2F11%2Fimages easyblog articles 7004 politi mouratidis starovas klp 3

«Φίλα με…στις Γραμμές»

Πήγα, είδα, άκουσα, συνάντησα πολλούς γνωστούς και γράφω….

“Φίλα με…στις Γραμμές”

Έφτιαξα παρέα για να πάμε στις Γραμμές, για να πάμε στον Σταμάτη Κραουνάκη που μαζί την Σπείρα-Σπείρα καταφέρνουν το ακατόρθωτο. Γεμίζουν ασφυκτικά για τρεις βραδιές (Σάββατο- Κυριακή και Δευτέρα) ένα χώρο, την στιγμή που άλλα «τεράστια» ονόματα υποφέρουν να συγκεντρώσουν κόσμο για μια βραδιά την εβδομάδα.

Η παρέα μας υπέροχη. Ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη, ο Δημήτρης Σταρόβας με την σύντροφο του Άννα Σταθάκη, η Ίρις Ζαχμανίδη, ο Γιώργος Ειλικρινής, η Δήμητρα Κασκάνη, ο Βασίλης Νάτσιος και εγώ.

Φωτογραφίες: Νίκος Μουρατίδης

Ο Σταμάτης με 3 μουσικούς αστέρια, τον Βασίλη Ντρουμπoγιάννη (πιάνο), τον Βάιο Πράπα (φωνή, κιθάρες, μπουζούκι) και τον Γιώργο Ταμιωλάκη (τσέλλο), δημιούργησε ένα πρόγραμμα Greatest Hits. Η μία μεγάλη επιτυχία διαδέχεται την άλλη για να φτιάξουν στο τέλος την γενική εικόνα ενός τρυφερού παραμυθιού, γι΄ αυτό που λέμε: συλλογική διασκέδαση.

Ο Σταμάτης με 5 εξαιρετικούς τραγουδιστές που τραγουδούν, παίζουν, αυτοσαρκάζονται, κάνουν διφωνίες, τριφωνίες και σολάρουν – ανανεώνουν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με ένα….

Η συνέχεια εδώ

RECENT

RELATED