Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F08%2Fimages easyblog articles 8202 pos na foreseis to tsantaki mesis

Το Τσαντάκι Μέσης Είναι Πρωταγωνιστής Αυτό Το Φθινόπωρο – Δείτε Πως Θα Το Φορέσετε

Χάρη στην «μπαμπαδίστικη» τάση που άνθισε μετά από διάφορα Prada και Off-White shows (όπως τα χοντροκομμένα αθλητικά παπούτσια, τα κολεγιακά φαρδιά μπλουζάκια και τα φαρδουλά παντελόνια) εύκολα εμπνευσμένα από το δρόμο, αυτά τα κομμάτια έχουν γίνει ένας ενδυματολογικός στυλοβάτης. Κάπου ανάμεσα στις γραμμές, περάσαμε από τις χοντρές σόλες στα χαριτωμένα τσαντάκια μέσης, περνώντας την τάση της μόδας σε άλλο επίπεδο.

Η αναβάθμιση του αγαπημένου αξεσουάρ είναι παντού φανερή. Είτε το ονομάζετε τσάντα μέσης, είτε μπανάνα (που το λέγαμε παλιά), είτε τσάντα ζώνης, δείτε παρακάτω πώς θα φορεθεί το φθινόπωρο του 2019 το πιο trendy αξεσουάρ.

Από έναν σούπερ φανταχτερό συνδυασμό που θα έρθει να δώσει μία στιλιστική νότα. Στο τρέξιμο ή στο καθημερινό μας περπάτημα ή ακόμη και στην βόλτα μας, ταιριάζει με όλα. Από ένα λευκό μπλουζάκι, μέχρι τζιν και αθλητικά.  

RELATED