Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F09%2Fimages easyblog articles 8323 Screenshot 7

Ποιες Κυρίες Συναντήσαμε Σε Γνωστό Κατάστημα Του Κολωνακίου

Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό ταυτόχρονα, το Graffito συνδυάζει στον ίδιο χώρο έπιπλα, ρούχα και αξεσουάρ για κάθε γούστο. Σε αυτό το ξεχωριστό κατάστημα της Σόλωνος μπορούμε να βρούμε ό,τι ακριβώς φανταζόμαστε!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Νεσχάν Μουλαζίμ και η Ελένη Καρακάση επισκέπτονται συχνά το κατάστημα του Κολωνακίου, για «ψαγμένες αγορές», ανακαλύπτοντας μοναδικές συλλογές και έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα και έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού στον χώρο του shopping στην πόλη μας. Στους χώρους του Graffito – απλώνονται σε 450 τ.μ. – θα πραγματοποιήσετε ένα νοητό ταξίδι στα μέρη του εξωτερικού (στην Ευρώπη αλλά και πιο εξωτικά) που έχει βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, απ’ όπου προέρχονται και τα αντικείμενα που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Πληροφορίες

Σόλωνος 34, Κολωνάκι

Τηλ. 210 3608936

www.graffito.gr

Fb page: Graffito 

(Στην κεντρικήφωτό είναι  η Τίνα Μεσσαροπούλου, Ελένη Καρακάση)

Η Νεσχάν Μουλαζίμ στο κατάστημα Graffito του Κολωνακίου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED