Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F01%2Fimages easyblog articles 7144 golden globes 2019

Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι Νικητές Kαι Οι Ηττημένοι (video)

Έτσι συμβαίνει πάντα στα βραβεία, άλλοι κλαίνε κι΄ άλλοι γελάνε. Διαβάζοντας για την χθεσινή απονομή και τους νικητές διαπίστωσα πως για μια ακόμη χρονιά έχουμε μέτριες ταινίες και για μια χρονιά ακόμη έχουμε πάρα πολύ ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές σειρές.

Η 76η απονομή των Χρυσών Σφαιρών (Golden Globes) που απονέμει πρώτη και καλύτερη – στην αρχή του έτους- η Ένωση ανταποκριτών ξένου τύπου, έλαβε τέλος. Η μεγάλη οικογένεια του Hollywood μαζεύτηκε για μια ακόμη χρονιά στο Beverly Hotel, για να πάρει βραβεία, να παρουσιάσει βραβεία και για να δείξει τα υπέροχα φουστάνια της…Παρουσιαστές της βραδιάς μια Ασιάτισσα και ένα Εβραιόπουλο.

Ο Andy Samberg και η Sandra Oh οι παρουσιαστές στα 76α βραβεία Golden Globes

Τα κινηματογραφικά βραβεία

Καλύτερη ταινία – drama: Όλοι έλεγαν ότι το A Star is Born, το έχει στην τσέπη το βραβείο. Όλοι διαψεύστηκαν / Winner: Bohemian Rhapsody

Καλύτερη ταινία – comedy or musical: Σε μια δύσκολη κατηγορία, στην οποία οι προβλέψεις μιλούσαν για το Vice, το The Favourite ή την Mary Poppins τους την έκανε το outsider… / Winner:Green Book

Καλύτερος ηθοποιός σε δραματική ταινία: Ούτε Bradley Cooper, ούτε Willem Dafoe, ούτε τίποτα…Ο Freddie Mercury ζει και βασιλεύει / Winner: Rami Malek (Bohemian Rhapsody)

Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική ταινία: Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά αγάπη μου είναι σαν το παλιό καλό κρασί… / Winner: Glenn Close (The Wife)

Καλύτερος ηθοποιός σε κωμωδία ή μιούζικαλ: Είναι από τις λίγες ταινίες που δεν έχω δει ακόμα…. Μιλάω για το Vice στο οποίο πρωταγωνιστεί ο φετινός νικητής / Winner: Christian Bale(Vice)

Καλύτερη ηθοποιός σε κωμωδία ή μιούζικαλ: Η ηθοποιάρα κέρδισε…/ Winner: Olivia Colman (The Favourite)

Καλύτερος ηθοποιός σε Β΄ ρόλο: Έχει πάρει και το αντίστοιχο Oscar για το Moonlight / Winner:Mahershala Ali (Green Book)

Καλύτερη ηθοποιός σε Β΄ ρόλο: Αυτή η κοπέλα νίκησε τις: Amy Adams, Claire Foy, Emma Stoneκαι Rachel Weisz / Winner: Regina King (If Beale Street Could Talk)

Best director: Τα νεύρα του Bradley Cooper… κρόσσια! / Winner: Alfonso Cuaron (Roma)

Καλύτερο σενάριο: Winner: Green Book

Best foreign language film: Winner: Roma

Καλύτερη μουσική: Winner: First Man – Justin Hurwitz

Καλύτερο τραγούδι: Ευτυχώς πήρε και κάτι το A star is born…. / Winner: Shallow – A Star is Born (Lady Gaga, Mark Ronson)

Τα τηλεοπτικά βραβεία

Best television series – drama: Είδα την 6η και τελευταία σεζόν, και όντως είναι καλύτερη από προηγούμενες…Ασχολείται με την ψυχοσύνθεση των κατασκόπων, με συνειδήσεις, με την έννοια «πατρίδα» κλπ. κλπ. Οπότε κέρδισε…( Φωτο επάνω: Οι βασικοί συντελεστές του Americans επι σκηνής) / Winner: The Americans

Best television series – comedy: Πολύ το χάρηκα… Αλήθεια! / Winner: The Kominsky Method

Καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά : Η επέλαση των Βρετανών / Winner: Richard Madden (Bodyguard)

Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά: Winner: Sandra Oh – Killing Eve

Καλύτερος ηθοποιός σε σειράmusical ή comedy: Winner: Michael Douglas (The Kominsky Method)

Δείτε τα υπόλοιπο εδώ

RECENT

RELATED