3 Φρούτα Για Να Έχετε Υπέροχη Επιδερμίδα Το Καλοκαίρι

Δεν αρκεί το αντηλιακό σας για να προστατέψετε το δέρμα σας. Συστατικά στα φρούτα, μπορούν να θωρακίσουν την επιδερμίδα σας ενάντια στην καταστροφική ηλιακή ακτινοβολία και τη δημιουργία ρυτίδων

Καταναλώστε:

Κεράσια: Μια χούφτα την ημέρα αρκεί. Περιέχουν αντιφλεγμονώδεις ανθοκυανίνες και μελατονίνη, η οποία προστατεύει από τις UV ακτίνες και προωθεί την ανάπτυξη των κυττάρων.

Νεκταρίνια: Περιέχουν λικοπένιο, λουτεΐνη, νιασίνη, χαλκό. Επίσης περιέχουν Βιταμίνες A,C και Ε, που λειτουργούν αντιοξειδωτικά και μειώνουν τις φλεγμονές.

Καρπούζι: Περιέχει νερό και λυκοπένιο, το οποίο προστατεύει και διατηρεί τους δεσμούς μεταξύ των κυττάρων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να είναι πιο απαλή, σφριγηλή και ενυδατωμένη. 

Kαλό μας καλοκαίρι!

#PsomaMedicalWellness | www.psoma.gr | 2106801085-6

Μαρία Ψωμά, Ιατρός-Βιοπαθολόγος

Είμαι η Μαρία Ψωμά, γιατρός – βιοπαθολόγος παχυσαρκίας. Μπόρεσα να συνδυάσω την κλασική ιατρική με την ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου, για την επίλυση του προβλήματος της παχυσαρκίας. Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά γιατρός. Σπούδασα Ιατρική και δεν αρέσκομαι στη λέξη «δίαιτα», αλλά στη «διατροφή». Δεν πιστεύω στις δίαιτες. Αν κάνεις μία αυστηρή δίαιτα, θα στερηθείς και μετά θα «πέσεις με τα μούτρα» λέει.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue