Skip to main content
likewomangr summer smile c1458fb9

4 λόγοι για να φροντίσουμε το χαμόγελό μας αυτό το καλοκαίρι

1| Το χαμόγελό μας επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μας

Έχει αποδειχθεί από έρευνες πως όταν δεν ειμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση της οδοντοστοιχίας μας, αποφεύγουμε να χαμογελάμε Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μας και κατ’ επέκταση η ποιότητα των διαπροσωπικών μας σχέσεων.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον η αισθητική οδοντιατρική έχει εξελιχθεί τόσο πολύ ώστε να μπορεί να προσφέρει λύσεις σε οτιδήποτε μας ενοχλεί.

Έτσι, μια κοινή ανησυχία που έχουμε, ανεξάρτητα από την ηλικία μας, η απόχρωση των δοντιών μας μπορεί εύκολα και γρήγορα να αντιμετωπιστεί με μεγάλη ασφάλεια.

Μπορούμε λοιπόν μέσα σε λίγη ώρα να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να μην αποφεύγουμε να χαμογελάμε σε κάθε ευκαιρία.

2|  Θέλουμε να παρουσιάζουμε τον πιο όμορφο εαυτό μας σε σημαντικά γεγονότα

Το καλοκαίρι είναι μια δημοφιλής εποχή για μεγάλες εκδηλώσεις, όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, γάμους, βαφτίσεις, επαγγελματικά ταξίδια και πολλά άλλα γεγονότα.

Η συναναστροφή μας με φίλους και γνωστούς συνοδεύεται από ευχάριστες στιγμές και πολλά χαμόγελα.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσουμε τις στιγμές αυτές προσφέροντας στους γύρω μας λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο με λευκά και όμορφα δόντια.

3| Έχουμε πιο ευέλικτο πρόγραμμα

Το καλοκαίρι το σχολείο κλείνει, οι υποχρεώσεις για τις δραστηριότητες με τα παιδιά μας περιορίζονται και η δουλειά σταματάει για κάποιο διάστημα.

Επομένως υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στο πρόγραμμά μας για να φροντίσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας και να επενδύσουμε λίγο χρόνο στην εμφάνισή μας.

Ίσως είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να κάνουμε κάποια πράγματα που αναβάλλουμε όλο το χειμώνα λόγω περιορισμένου χρόνου όπως το να αποκτήσουμε πιο λευκά και υγιή δόντια.

4| Σχεδιάζουμε μια πιθανή νέα συνεργασία

Οι καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν για πολλούς από εμάς, σημειολογικά την εποχή της ανδιοργάνωσης στα επαγγελματικά μας βήματα. Κάποιες συνεργασίες σταματούν και κάποιες άλλες ξεκινούν από Σεπτέμβρη. Αν λοιπόν ανήκουμε σε αυτούς που είτε αλλάζουν μια δουλειά είτε βρίσκονται σε αναζήτηση καλύτερων εργασιακών συνθηκών, είναι επιβεβλημένη η φροντίδα της εμφάνισης μας.

Έρευνες έχουν δείξει πως όσοι έχουν λευκά δόντια φαίνονται νεότεροι, πιο έξυπνοι και επαγγελματικά επιτυχημένοι.

Οφείλουμε λοιπόν να φροντίσουμε να έχουμε το καλύτερο και πιο παρουσιάσιμο χαμόγελο ώστε να “γοητεύσουμε” πελάτες και συνεργάτες μας ώστε να εξελιχθούμε επαγγελματικά.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά κυριως για την αυτοπεποίθησή μας, ίσως είναι τώρα η στιγμή να επωφεληθουμε αυτό το καλοκαίρι από τον ελεύθερο χρόνο μας, να επισκευτούμε τον οδοντίατρό μας και να σχεδιάσουμε μαζί του τη θεραπεία λεύκανσης που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες.

Η premium λευκανση τεσσάρων σταδίων με συνδυασμό θεραπειών στο ιατρείο και στο σπίτι αποτελεί την ιδανική λύση για να αποκτήσει ο καθένας την απόχρωση που επιθυμεί για τα δόντια του και ένα εντυπωσιακό και λαμπερό χαμόγελο.

Διαβάστε όλα μου τα άρθρα εδώ!
Περιμένω τις απορίες και τις ερωτήσεις σας.
Για περισσότερα ακολουθείστε με στα social facebook | instagram | www.ilovemydentist.gr 

I love my Dentist, Πραξιτέλους 123, 18532 Πειραιάς, τηλ: 6978556154
cover photo freepik
Είμαι η Σοφία Κατίδου και μετά από 16 χρόνια στο χώρο της οδοντιατρικής, αποφάσισα να δημιουργήσω μια διαδικτυακή παρέα όπου θα αναλύουμε ενδιαφέροντα θέματα για την υγεία και την αισθητική του στόματος.

RECENT

RELATED