Αυτές οι 4 Super συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διαλέξτε τη σωστή nude απόχρωση στα νύχια σας

Πολλές από εσάς όταν πάτε να φτιάξετε τα νύχια μας και έρχεται η ώρα να διαλέξετε το αγαπημένο σας nude χρώμα, δεν ξέρετε ποια απόχρωση να διαλέξετε. 
 
Αν λοιπόν αισθάνεστε ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο αποχρώσεις και δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές:
 
Ακόμη και οι nail artists το παραδέχονται πόσο δύσκολο είναι για να βρεις το κατάληλο για την κάθε μία.  

6f7905604967b184cc87c74063b58467

 
 
Οι συμβουλές τους είναι λοιπόν:
 
1. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με ένα χρώμα που είναι εξαιρετικά αδιαφανής και να το ανακατέψετε με το 1/10 από ένα μπουκάλι top coat και έτσι δημιουργείτε τη δική σας απόχρωση εάν σας αρέσουν οι τα πρωτότυπα και τα μοναδικά.
 
Βέβαια πρέπει να πούμε ότι το να βρεις την ακριβή απόχρωση nude δεν συμβαίνει συχνά καθώς υπάρχει μόνο ένα τέτοιο ευρύ φάσμα των αποχρώσεων του δέρματος και αυτό μας κάνει να θέλουμε να το φτιάξουμε μόνες μας.  
 
2. Πρέπει να δείτε τι απόχρωση έχετε στο δέρμα σας όπως όταν διαλέγετε ένα ρουζ, άν έχετε δηλαδή ψυχρό ή θερμό δέρμα. 
 
3. Μεγάλο ρόλο παίζει και η απόχρωση που έχετε στα φυσικά σας νύχια. Αν είναι ροζαπόχρωση που συνηθίζεται στις ανοιχτές επιδερμίδες πρέπει να διαλέξετε ένα βερνίκι ουδέτερ σε ανοιχτό ροζ ή κάποιο με γκρίζα απόχρωση.

96308635cb85c9f7d292937a93c608f0

 
 
4. Για όσες έχετε μπεζ απόχρωση κάτω από το νύχι επιλέξτε βερνίκι με camel απόχρωση ή καφέ στο χρώμα της άμμου. Για ένα πραγματικά chic αποτέλεσμα στόχος είναι η απόχρωση στα νύχια να δείχνει σαν προέκταση των χεριών.
 525e36aa13ef9a4938368602085339ad
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue