4 Τρόφιμα Που Καλό Είναι Να Μην Τα Βάζεις Στο Ψυγείο Σου

Χωρίς αμφιβολία, όταν γυρίζουμε από το supermarket, η πρώτη μας κίνηση είναι να τοποθετήσουμε τα τρόφιμα στο ψυγείο. Όμως, κανείς δεν ξέρει πως αν δεν κάνει πολύ ζέστη, τότε κάποια τρόφιμα όχι μόνο διατηρούνται καλύτερα εκτός ψυγείου, αλλά έχουν και καλύτερη γεύση…

Ντομάτες

Αν δεν τις αφήσεις για πολλές ημέρες εκτός ψυγείου, οι ντομάτες ωριμάζουν και έχουν καλύτερη γεύση και άρωμα. Καλό είναι να τις βάλεις στο ψυγείο όταν αρχίζουν και μαλακώνουν.

Ψωμί

Πολλοί βάζουν το ψωμί στο ψυγείο για κάποιο λόγο που κανείς δεν γνωρίζει. Αν όμως βάλεις το ψωμί στο ψυγείο, θα αποξηραθεί και θα γίνει σαν πέτρα. Το ψωμί πρέπει να διατηρείται μέσα σε μια ψωμιέρα για μία εβδομάδα το πολύ. Μία εξίσου καλή κίνηση είναι, όταν είναι φρέσκο, να το βάλεις στην κατάψυξη και μετά να το αποψύξεις και θα είναι το ίδιο σχεδόν με την πρώτη ημέρα που το αγόρασες.

Καφές

Σίγουρα έχεις διαβάσει άρθρα που σου λένε να βάλεις τον καφέ στο ψυγείο για να διατηρηθεί περισσότερο, αλλά και να λειτουργήσει σαν ένα βιολογικό “αποσμητικό”. Όμως, αν βάλεις τον καφέ σου ψυγείο σου, θα αλλοιώσει σημαντικά την γεύση του.

Βούτυρο

Το βούτυρο μπορεί να αντέξει επάνω στο τραπέζι της κουζίνας για 1-2 μέρες, εφόσον οι θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue