Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F09%2FThe Islands 1

5 ζευγάρια του Χόλιγουντ αποδεικνύουν ότι υπάρχει αγάπη και διαρκεί – Κρατήστε σημειώσεις!

Ένας μεγάλος αριθμός από love stories του Χόλιγουντ έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Ζευγάρια όπως η Dolly Parton και ο Carl Dean έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα 50 χρόνια.

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, μια φράση και χιλιάδες παραμύθια που διαβάζαμε από μικροί, γεννώντας χιλιάδες συναισθήματα. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας να μοιραζόμαστε στιγμές, χαρές και λύπες. Ποιος είπε, όμως, πως αυτό είναι εύκολη υπόθεση; Οι μακροχρόνιες σχέσεις θέλουν δουλειά, υπομονή και παραχωρήσεις και φυσικά δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας.

Έρχονται όμως, 5 διάσημα ζευγάρια να αποδείξουν ότι υπάρχει το για πάντα και να μοιραστούν μαζί μας το μυστικό, που τα βοήθησε στην διατήρηση της μακροχρόνιας σχέσης τους.

BLAKE LIVELY – RYAN REYNOLDS

Το ζευγάρι είναι μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και παραδέχεται πως δείγμα μιας υγιούς σχέσης είναι τα πειράγματα και τα γέλια ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς έτσι δεν υπάρχουν τόσες εντάσεις και το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο και ευχάριστο. Επίσης, έχουν δηλώσει πως κοιτάζουν να μην δουλεύουν το ίδιο διάστημα, για να μπορούν να πηγαίνουν παντού όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Καλό είναι να υιοθετείται σαν τεχνική, όπου φυσικά είναι και εφικτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neha (@__vibesedits)

JADA PINKETT – WILL SMITH

Το ζευγάρι είναι μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια και στις δηλώσεις του φαίνεται συνειδητοποιημένο πως η διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης είναι δύσκολη υπόθεση, από την οποία δεν πρέπει να παραιτείσαι. Το δικό τους μυστικό, είναι πως δουλεύει ο καθένας μεμονωμένα με τον εαυτό του και έπειτα παρουσιάζει στον σύντροφό του μια καλύτερη και πιο βελτιωμένη εκδοχή από το παρελθόν. Έτσι καταβάλλει ο καθένας τα αδύνατα – δυνατά για την σχέση του και κανείς δεν παραιτείται.

KRISTEN BELL – DAX SHEPARD

Το ζευγάρι είναι μαζί 15 χρόνια. Η συμβουλή τους για την διατήρηση ενός δεσμού, είναι το να μην σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι για τον άνθρωπό σου. Όσο κουραστική μέρα και αν έχεις, βρες χρόνο για να βγείτε για ένα δείπνο, στο οποίο φυσικά θα κάνεις αμέτρητες ερωτήσεις για την ημέρα του συντρόφου σου. Με λίγα λόγια πρέπει να δείχνεις ενδιαφέρον, σαν να είναι η πρώτη φορά που τον συνάντησες και έτσι να μην χαθεί ποτέ η σπίθα μεταξύ σας. Επίσης, προτείνουν και την συμβουλευτική ζευγαριών, ακόμα και αν δεν έχεις θέματα να λύσεις είναι καλό να βλέπεις που πηγαίνει μια σχέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kristen bell (@kristenanniebell)

MERYL STREEP – DON GUMMER

Το ζευγάρι αν και 41 χρόνια μαζί παραμένει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Το κλειδί σε όλα είναι η επικοινωνία, όπως ακριβώς έχουν τονίσει. Αυτή η υγιής επικοινωνία, σημαίνει να συζητάς τα πάντα με τον σύντροφό σου, ακόμα και αν κάτι είναι εντελώς ασήμαντο εσύ οφείλεις να του το επικοινωνείς. Φυσικά και από την μεριά σου χρειάζεται να τον ακούς με προσοχή, οτιδήποτε και αν έχει να μοιραστεί, είτε προβλήματα, είτε συναισθήματα που τον βασανίζουν. Μέσα από αυτή την επικοινωνία, λοιπόν,  θα μάθεις να αποδέχεσαι κάποια πράγματα και πως δεν έχεις πάντα δίκιο. Το αποτέλεσμα, είναι κάτι που επιθυμούμε όλοι μας, η αποφυγή των άσκοπων συγκρούσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meryl Streep (@merylstreep)

MICHELLE – BARACK OBAMA

Το ζευγάρι είναι μαζί για 29 χρόνια και δηλώνει πως ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις απαιτούν προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Αυτό συμβαίνει, γιατί επιλέγεις να περάσεις την ζωή σου με έναν διαφορετικό άνθρωπο, σαν χαρακτήρα, από εσένα και είναι μεγάλη πρόκληση να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα χάσματα, ώστε να φτάσεις στο χτίσιμο μιας κοινής ζωής. Το μυστικό τους δεν είναι άλλο από το να αποδεχτείς τις δυσκολίες που θα συναντήσεις και να είσαι όσο των δυνατών περισσότερο ρεαλιστής. Καλό είναι, να ξεκινήσεις μια σχέση ξέροντας πως θα υπάρξουν περίεργες καταστάσεις, αλλά με την πλήρη αφοσίωση θα καταφέρεις να τις ξεπεράσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Κάθε ζευγάρι έχει την δική του συνταγή επιτυχίας και είναι στο χέρι του καθενός, με καλή θέληση να την βρει, να την εφαρμόσει και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή με το άλλο του μισό.

Φοιτήτρια στην πιο ερωτική πόλη, αυτή της Θεσσαλονίκης και φυσικά Θεσσαλονικιά ως το κόκαλο, με την υπερβολή και το στρας να είναι οι καλύτερες μου φίλες. Δασκάλα ειδικής αγωγής in progress, με ένα νέο πάθος, αυτό της αρθρογραφίας. Άλλωστε από μικρή έγραφα πολλά σε ημερολόγια και ήρθε η ώρα να τα πω.

RECENT

RELATED