5 Λάθη που κάνουμε όλες με τη μάσκαρα!

Η μάσκαρα αποτελεί το “άγιο δισκοπότηρο”, όχι μόνο για τις beauty addicts, αλλά για κάθε γυναίκα. Είναι το προϊόν που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά στο πρόσωπό μας καθώς τονίζει τα μάτια, κάνει το βλέμμα μας πιο sexy και ξεκούραστο και δένει όλο το μακιγιάζ. Είτε είστε λάτρης των χρωμάτων είτε προτιμάτε την κλασική, απόλυτα μαύρη φόρμουλα, υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε όλες και μας κρατάνε μακριά από το τέλειο αποτέλεσμα.

Αέρας

Οι συνεχείς μέσα-έξω κινήσεις για να βάλουμε περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι έχουν ως αποτέλεσμα η μάσκαρα να στεγνώνει πιο γρήγορα και να καταλήγουμε μετά από μερικές μόνο χρήσεις με clumpy αποτέλεσμα.

6 μήνες

Οι περισσότερες κρατάμε κάθε μάσκαρα για πολύ περισσότερο. Όμως, για λόγους υγιεινής και για καλύτερη εφαρμογή, είναι καλό να αλλάζουμε το μακιγιάζ ματιών (εκτός από την σκιά) κάθε 6 μήνες. Αν στεγνώσει πιο πριν, ρίξτε μέσα λίγες σταγόνες ματιών ή λίγο υγρό φακών που θα διατηρήσει την υφή της μάσκαρα κρεμώδη.

Πάνω Βλεφαρίδες

Η σωστή εφαρμογή ξεκινά από τις κάτω! Έτσι, αποφεύγουμε το μουτζούρωμα από την ακόμη υγρή μάσκαρα που θα υπήρχε στις πάνω. Έπειτα, εφαρμόζουμε μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες κοιτώντας μπροστά, αντί για επάνω.

Ψαλίδι

Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται μετά την μάσκαρα. Γυρίζουμε τις βλεφαρίδες και μετά περνάμε το προϊόν. Αλλιώς θα καταλήξουμε με ένα περίεργο αποτέλεσμα ή-αν έχει ήδη στεγνώσει η μάσκαρα-μπορεί να κόψουμε τις βλεφαρίδες μας!

Ντεμακιγιάζ

Έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές την σημασία του ντεμακιγιάζ. Αν δεν γίνει σωστά, όχι μόνο η επόμενη εφαρμογή δεν θα είναι αρκετά καλή αλλά υπάρχει κίνδυνος και για τις βλεφαρίδες μας.

Στο αγαπημένο σας eshop θα βρείτε υπέροχα προϊόντα ομορφιάς για ένα ολοκληρωμένο look!

Έλενα Τσακιρίδου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue