Χωρίσαμε; 5 Σοβαροί Λόγοι Για Να Τον Δεχτούμε Πίσω

Ναι, έσφαλε, μας πλήγωσε, κατέστρεψε ότι όνειρο είχαμε κάνει για την κοινή μας ζωή και του είπαμε να τα μαζέψει και να φύγει.

Έλα όμως που η καρδιά μας  τον θέλει πίσω…Ανθρώπινα τα λάθη και όλοι δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχουν φορές μάλιστα που ο «κατηγορούμενος» απαλλάσσεται λόγω  πρότερου έντιμου βίου. Αν λοιπόν συγκεντρώνει, τουλάχιστον τρία από τα παρακάτω στοιχεία, τότε επιβάλλεται να τον συγχωρέσουμε και να τον δεχτούμε πίσω.

1) Ουδείς αναμάρτητος:

Οι αδυναμίες και τα ελλατώμματα είναι χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης.

Είναι μαθηματικά ακριβές ότι κάποια στιγμή στη ζωή μας,θα κάνουμε λάθη και μάλιστα πολύ μεγάλα. Αλλωστε οι σχέσεις δεν είναι σκηνές από χολυγουντιανή αισθηματική κομεντί. Στην πραγματική ζωή όλα, έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους.

2) Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος:

Δυστυχώς ή ευτυχώς και οι «υπέροχοι» άνθρωποι κάνουν λάθη και μας πληγώνουν.
Αν ο σύντροφος σας είναι ένας από αυτούς, δώστε άφεση αμαρτιών και συνεχίστε την κοινή σας πορεία. Τίποτα πιο δύσκολο από το να συναντήσεις έναν υπέροχο άνθρωπο στην εποχή μας.

3) Είναι συμπαθής σε φίλους και συγγενείς:

Αν έχει περάσει με επιτυχία, όλα τα crashtest τότε είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι κανόνας πως οι φίλοι μας μπορούν  να διακρίνουν στοιχεία του χαρακτήρα του συντρόφου μας, καλύτερα από εμάς, τις ίδιες γιατί βλέπουν ξεκάθαρα.

4) Το έχει μετανιώσει πικρά:

Σας τηλεφωνεί, σας στέλνει λουλούδια και γενικά κάνει ότι μπορεί για να σας αποδείξει πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Κάποιοι το εννοούν και κάποιοι

ξαναπέφτουν στην ίδια παγίδα. Δεν θα μάθετε ποτέ σε ποιά από τις δύο κατηγορίες ανήκει αν δεν του δώσετε την ευκαιρία που δικαιούται.

5) Γιατί είστε ακόμη ερωτευμένη μαζί του:

Αν έχετε ακόμα δυνατά συναισθήματα για τον συντροφό σας, μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σ’αυτό το μαρτύριο.

«Υποκύψτε» στα αισθήματά σας και συνεχίστε το συντροφικό ταξίδι μαζί του.

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue