Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F02%2FLikewomangr decolte ritides

5 θεραπείες για να αποκτήσετε λείο και ανανεωμένο ντεκολτέ απαλλαγμένο από ρυτίδες χωρίς χειρουργική επέμβαση

Η χαλάρωση και οι ρυτίδες είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη που έρχεται με το πέρασμα του χρόνου.

Και μπορεί το πρόσωπο να είναι το πρώτο σημείο στο οποίο εντοπίζονται οι περισσότερες και μεγαλύτερες αλλαγές, οι ρυτίδες όμως, όπως αποδεικνύεται, δεν σταματούν εκεί.

Όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος, το στήθος μας μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία σημεία που φροντίζουμε. Ωστόσο, για κακή μας τύχη, το ντεκολτέ τείνει να είναι μια από τις πιο ευάλωτες ζώνες στα σημάδια του χρόνου που συχνά, αναδεικνύει την έλλειψη καθημερινής, συστηματικής περιποίησης.

Η εξήγηση στο φαινόμενο αυτό είναι πολύ απλή:

Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται λόγω γήρανσης και περιβαλλοντικών παραγόντων. Το δέρμα του θώρακα εκτίθεται συχνά σε υπεριώδη ακτινοβολία, παράλληλα με το πρόσωπο και το λαιμό.

Επιπλέον, συμπιέζεται και τεντώνεται από τη συνεχή κίνηση των χεριών και των ώμων μας. Αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω τον ύπνο στο πλάι ή μπρούμυτα, voilà, έχουμε τη συνταγή για τις γραμμές και τις ρυτίδες που σχηματίζονται στο στήθος.

Όμως υπάρχουν τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να κρατηθεί το στήθος μας στητό και σφριγηλό, απαλλαγμένο από ρυτίδες. Υπάρχει μια πληθώρα από διαθέσιμες επιλογές θεραπείας τις οποίες προτείνει ο δρ. Γεώργιος Παπαγεωργίου εάν θέλουμε να αποκτήσουμε ένα ανανεωμένο ντεκολτέ:

Likewomangr decolte ritides 1

photo freepik

Profhilo

Το Profhilo είναι μία από τις τελευταίες καινοτομίες για την αναδόμηση της επιδερμίδας, ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα και λάμψη λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Τα ενέσιμα ενισχυτικά δέρματος, όπως το Profhilo, παρέχουν υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνουν από μέσα προς τα έξω και λειαίνουν το δέρμα ενώ υποστηρίζουν την παραγωγή κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου.

Skin Needling

Αυτή είναι μια άλλη επιλογή για τη φυσική τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου του ίδιου του σώματος για να απομακρύνει τις ρυτίδες και να λειάνει το δέρμα.

Το skin needling ή αλλιώς θεραπεία micro-needling είναι μια μη-επεμβατική, μη-χειρουργική και αναίμακτη μέθοδος για ανανέωση που περιλαμβάνει τη χρήση συσκεύης micro-needling για να δημιουργηθεί ελεγχόμενος τραυματισμός δέρματος.

Revival Treatment

Είναι η διαδικασία που ακολουθούμε για την γρηγορότερη αποκατάσταση οποιασδήποτε φθοράς της επιδερμίδας που προέρχεται είτε από φυσιολογικές συνθήκες είτε από εκούσιο τραυματισμό. Άμεση αναγέννηση της επιδερμίδας με παροχή βιταμινών, θρεπτικών συστατικών, πεπτιδίων, εξειδικευμένων μασκών ανάπλασης και θρέψης, καθώς και τεχνικών επούλωσης νέας γενιάς.

Γιατί να επιλέξετε την Revival Treatment:

  • Είναι αναίμακτη και ασφαλής μέθοδος αποκατάστασης της επιδερμίδας
  • Αναγεννά φυσικά την επιδερμίδα
  • Απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες και εμπλουτίζει με βασικά και ζωτικά συστατικά την επιδερμίδα
  • Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την καλύτερη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Η επιδερμίδα ανακτά την ελαστικότητά της, θωρακίζεται και γίνεται αδιαπέρατη σε βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες

Μικροδερμοαπόξεση με μικρόκρυστάλλους

Πρόκειται για μία πολύ αποτελεσματική θεραπεία peeling με τη χρήση του ιατρικού μηχανήματος μικροδερμοαπόξεσης (Ecopeel) το οποίο με τη βοήθεια αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων υδροξειδίου του αλουμινίου, βοηθάει στη μηχανική ανάπλαση του δέρματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει βαθιά το δέρμα.

4D multi-line HIFU

Επαναστατικό μηχάνημα για την σύσφιξη του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.

Ένας τετραδιάστατος υψηλής ένταση εστιασμένος υπέρηχος. Με την δύναμη των υπερήχων θερμαίνεται το δέρμα στο βάθος του καθώς και το επιφανειακό μυοαπονευρωτικό σύστημα (SMAS).

Το θερμικό αυτό φαινόμενο πυροδοτεί μία διαδικασία ενδυνάμωσης του υπάρχοντος κολλαγόνου και προάγει την δημιουργία νέου.

Έχοντας πολλές παραμέτρους που χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση επιτυγχάνεται σύσφιξη και εμφανής βελτίωση του περιγράμματος και του κέντρου του προσώπου καθώς και του σώματος.

Μπείτε εδώ και διαβάστε όλα τα άρθρα του γιατρού

Ενημερωθείτε στο 210-9249994 – Ομήρου 51 & Σκουφά Κολωνάκι και πάρτε όλες τις πληφορίες που χρειάζεστε.

Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου, Πλαστικός Χειρουργός
Facebook | Instagram | Youtube

 

photo cover unsplash

RECENT

RELATED