6 Βίντεο που σας δείχνουν πως να δημιουργήσετε χαρούμενα και ντιζαϊνάτα αυγά αυτό το Πάσχα

Απλή παλιά βαφή=παράδοση. Αντί φέτος αγαπημένες να καταφύγετε στο πατροπαράδοτο βάψιμο των αυγών, γιατί να μην ξεφύγετε λιγάκι και να δοκιμάσετε διαφορετικούς παιχνιδιάρικους και χαρούμενους τρόπους.

Είτε ζωγραφισμένα, είτε με μονόγραμμα, είτε με αυτοκολλητα, κάθε μία από αυτές τις εύκολες διακοσμήσεις αυγών σίγουρα θα δώσει μια διασκεδαστική αλλά και διαφορετική όψη από τις προηγούμενες χρονιές. Οι ενήλικες, οι έφηβοι και τα παιδιά θα μπούν στην χαρά της χειροτεχνίας και θα φέρει χαρά στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι όρεξη και υπομονή.

Παρακάτω σας έχουμε βρει 6 μικρά βιντεάκια βήμα-βήμα για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας πασχαλινά αυγά.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Get Embed Code

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue