6η Bridal Fashion Week Το μοναδικό στην Ελλάδα bridal fashion event


10 Ιαν 2018

Σε ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικη η Stalexpo, οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στη 6η Bridal Fashion Week και οι χορηγοί της εκδήλωσης συναντήθηκαν στο roof του ξενοδοχείου Wyndham και γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Απόλαυσαν την θέα της Ακρόπολης με καλό κρασί και φαγητό, ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά» και καλή επιτυχία σε όλους.

Οι μελλόνυμφοι θα έχουν και πάλι την τιμητική τους για 6η συνεχή χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 13 14 και 15 Ιανουαρίου. Οι Έλληνες σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις τάσεις της μόδας για τους γάμους του 2018.
Κάθε χρόνο η Bridal Fashion Week σε συνδυασμό με την Bridal Expo παρουσιάζουν τα καλύτερα brand names της Αθήνας. Τα catwalks με διαρκώς ανανεωμένες συμμετοχές, ιδιαίτερη αισθητική και σκηνογραφική διαφοροποίηση. Το επίπεδο γενικά της διοργάνωσης και η υψηλή αισθητική των διοργανωτών προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους περισσότερους από 10.000 μελλόνυμφους επισκέπτες που συγκεντρώνονται στις 3 ημέρες λειτουργίας της.

Καλλιτεχνικός διευθυντής ο Μιχάλης Πάντος, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια υπογράφει την επιτυχία της Bridal Fashion Week.

 

Ώρες λειτουργίας της διοργάνωσης είναι 11:00 έως 22:00 και τις τρεις ημέρες.

bridal fashion week programm

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue