7 Πράγματα Που Πρέπει Να Ξέρετε Πριν Βγάλετε Τα Φρύδια Σας Με Κλωστή

Όσες γυναίκες έχουν δοκιμάσει να βγάλουν τα φρύδια τους με κλωστή δεν επέστρεψαν ποτέ σε κάποια άλλη μέθοδο. Ναι, είναι πιο γρήγορο και βολικό χα χρησιμοποιήσετε το κλασικό τσιμπιδάκι στο σπίτι. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα αποτελέσματα που προσφέρει αυτή η αρχαία Ινδική τεχνική. Είναι μια μέθοδος που εμφανίστηκε στην Ασία για την αφαίρεση της τρίχας από τα θυλάκια. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι πρέπει να ξέρετε πριν βγάλετε τα φρύδια σας με κλωστή!

Ανεκτός Πόνος
Το threading (για να μην λέω συνέχεια “αποτρίχωση με κλωστή”  ) μοιάζει με τον πόνο που νιώθετε όταν τραβάτε πολλές τρίχες μαζί με το τσιμπιδάκι. Αλλά εξαρτάται και από την αισθητικό που το κάνει, την περίοδο του μήνα και, φυσικά, την δική σας αντοχή στον πόνο. Ακόμη και αν πονέσετε πολύ, καλό θα ήταν να μην κουνηθείτε απότομα για να μην έχετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα #cringe

 Ένα την φορά
Θα πρέπει να τεντώσετε το δέρμα στα βλέφαρά σας για αντίσταση. Αν είναι η πρώτη σας φορά, μην διστάσετε να ρωτήσετε την αισθητικό σας για οδηγίες. Θα βοηθήσετε και εσάς και εκείνη.

Μην βαφτείτε πολύ
Γιατί, πολύ απλά, το μακιγιάζ των ματιών σας θα χαλάσει (βλέπε και την προηγούμενη συμβουλή) και θα δυσκολέψετε και την αισθητικό σας στην δουλειά της.

Ανεξέλεγκτες παρενέργειες
Είναι πολύ πιθανό τα μάτια σας να δακρύζουν δίχως τέλος. Όχι λόγω του πόνου, αλλά λόγω ευαισθησίας. Μπορεί να σας έρθει ακόμη και φτέρνισμα 

Δώστε Οδηγίες!
Δεν είναι απίθανο η αισθητικός σας να ξεκινήσει την αποτρίχωση δίχως να σας ρωτήσει. Αν έχετε ένα συγκεκριμένο σχήμα στο μυαλό σας (σε λογικά πάντοτε πλαίσια), μην ξεχάσετε να της το τονίσετε. Και, φυσικά, μην διστάσετε να ζητήσετε διόρθωση του αποτελέσματος αν κάτι δεν σας αρέσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για joey friends eyebrows

Πείτε ναι στην αλόη
Εφαρμόζεται στην περιοχή μετά την αποτρίχωση. Είναι δροσιστική, ανακουφιστική και μειώνει το αναπόφευκτο κοκκίνισμα. Περιμένετε να υποχωρήσει τελείως μετά από τουλάχιστον μια ώρα.

Πείτε όχι στο μακιγιάζ
Μην βαφτείτε αμέσως μετά την αποτρίχωση καθώς προϊόντα όπως το foundation και το concealer μπορούν να φράξουν τους πόρους σας ενώ είναι ακόμη ανοιχτοί.

τι πρέπει να ξέρετε πριν βγάλετε τα φρύδια σας με κλωστή

Γράφει η Έλενα Τσακιρίδου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue