7 συμβουλές της Σούζαν Σάραντον που θα αλλάξουν της ζωής σας

Οι συμβουλές της Σούζαν θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη ζωή.  
 
Αν κάποιος μπορεί να εμπνεύσει με λόγια σοφίας, αυτή είναι η Susan Sarandon. Πέρα από τη μακρά και εντυπωσιακή κινηματογραφική της καριέρα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι εξίσου επιτυχημένη για την ακτιβιστική της προσπάθεια. Το 2006, Σάραντον έλαβε το Ανθρωπιστικό Βραβείο Action Against Hunger για το έργο της σε πολλές ανθρωπιστικές προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της ως πρέσβειρα καλής θέλησης της UNICEF, εκπρόσωπος Heifer International και συνήγορος για τα θύματα της πείνας και του HIV / AIDS. 
 
Μια κινητήρια πηγή για όλους μας, μας “χαρίζει” επτά αποσπάσματα που θα εμπνεύσουν όλους να ζήσουν καλύτερα τη ζωή τους:
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue