9 αθλητικές στυλιστικές επιλογές που αγαπήσαμε στην Kate Middleton.

Εάν θέλετε και εσείς να γυμναστείτε σαν την Δούκισσα διαλέξαμε 9 από τις τοπ αθλητικές επιλογές της και σας τις προτείνουμε.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συχνά πυκνά δείχνει την αγάπη της για τον αθλητισμό και τα σπορ. Και δεν είναι ένα αλλά μια σειρά απο αθλήματα που αγαπάει.

Η Middleton εμφανίζεται πάντα ντυμένη άψογα ακόμη και με αθλητικό στυλ είτε κρατώντας μια ρακέτα στο χέρι, είτε δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της σε άλλα σπορ όπως, το χόκεϊ, το ποδόσφαιρο την κωπηλασία, την ορειβασία και άλλα.

Φυσικά όταν πρόκειται για γυμναστική η 39χρονη Δούκισσα φροντίζει να φοράει τα σωστά και πάντα κομψά ρούχα.

Από τα Sweaty Betty x New Balance sneakers, μέχρι τις uber chic φούστες του τένις, σίγουρα έχει έτοιμο ένα activewear style book για το 2022.

Ένα είναι σίγουρο ότι φοράει η Δούκισσα το Κέμπριτζ την επόμενη μέρα εξαντλείται.

Παρακάτω διαλέξαμε 9 αθλητικές στυλιστικές της επιλογές για να πάρετε μια ιδέα και εάν είσαστε αθληικός τύπος να τις υιοθετήσετε!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue